Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας - Τζον Φαντ’ Σιπ: Η μεγάλη έκπληξη Φαν΄τ Σιπ στην Εθνική - Εκτός κορυφαίο όνομα - Τι... παίζει με πρώην του Ολυμπιακού
| 2021-03-23 20:06:00

Η μεγάλη έκπληξη Φαν΄τ Σιπ στην Εθνική - Εκτός κορυφαίο όνομα;- Τι... παίζει με πρώην του Ολυμπιακού

Η μεγάλη έκπληξη Φαν΄τ Σιπ στην Εθνική - Εκτός κορυφαίο όνομα;- Τι... παίζει με πρώην του Ολυμπιακού

Τo sportdog αναλύει τα δεδομένα για την 11αδα και τις πρώτες σκέψεις του Ομοσπονδιακού προπονητή. Θα γίνει η μεγάλη έκπληξη ή θα κρατήσει τον... εκλεκτό;
 

Εθνική Ελλάδας - Τζον Φαντ' Σιπ: Μετράμε αντίστροφα για τις 25 Μαρτίου και την πολύ σημαντική αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδος ενάντια στην Ισπανία για την έναρξη της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ 2022. Το sportdog.gr αναλύει τα δεδομένα για τους τερματοφύλακες.

Σωκράτης Διούδης: Ο Σωκράτης Διούδης διάγει μια από τις πιο μεστές χρονιές της καριέρας του και είναι ο κίπερ που αυτή τη στιγμή έχει τον μεγαλύτερο αγωνιστικό ρυθμό μετρώντας 27 συμμετοχές. Μάλιστα, έχει καταφέρει να δεχθεί μόλις 21 γκολ, ενώ έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του σε 10 περιπτώσεις. Το μεγαλύτερο... ελάττωμα του δεν είναι άλλο από τους τραυματισμούς, που παραλίγο να τον θέσουν νοκ άουτ και στο ματς με τον ΠΑΟΚ πριν 10 ημέρες, ενώ σίγουρα χρήζουν βελτίωσης οι αντιδράσεις που έχει όταν καλείται να παίξει με τα πόδια. Έχει θέμα με τις μεταβιβάσεις και τα διωξίματά του. Είχε κάνει ντεμπούτο στις 10 Οκτωβρίου με την Αυστρία και είχε εκμεταλλευτεί την κακή κατάσταση των Μπάρκα και Πασχαλάκη. Είναι αουτσάιντερ για να τον δούμε να παίρνει φανέλα βασικού με τους Ισπανούς, αλλά σίγουρα θα καταγράψει τουλάχιστον μια συμμετοχή στα 3 ματς της Εθνικής. Στο τελευταίο ματς που αγωνίστηκε δέχθηκε 2 γκολ από τον Αστέρα Τρίπολης, ένα εκ των οποίων από τον Παπαδόπουλο.

Οδυσσέας Βλαχοδήμος: Μπορεί να φαντάζει οξύμωρο αλλά από την τριάδα των κίπερ είναι αυτός με τις περισσότερες συμμετοχές όσον αφορά το εθνόσημο (10), αλλά και ο μόνος που δεν αγωνίζεται ως βασικός στην ομάδα του. Ο «Odi» αγωνίστηκε και στα 4 τελευταία επίσημα ματς που έδωσε η Εθνική για το Nations League και έχει τον πρώτο λόγο, παρά την αγωνιστική απραξία για να ξεκινήσει. Χωρίς να αποκλείεται η έκπληξη. Το ενθαρρυντικό για τον ίδιο είναι πως μετράει ένα ματς μέσα στον Μάρτιο, έστω και για το κύπελλο, ενάντια στην Εστορίλ όπου κράτησε ανέπαφη την εστία του. Όσον αφορά το πρωτάθλημα είναι στον πάγκο εδώ και καιρό, μιας και τελευταία φορά αγωνίστηκε στις 2 Φεβρουαρίου, κόντρα στην Φαμαλικάο, όπου διατήρησε ανέπαφη την εστία του. Συνολικά φέτος σε 24 ματς έχει δεχθεί 24 γκολ και έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του 10 φορές!

Στέφανος Καπίνο: O 26χρονος γκολκίπερ έχει γνωρίσει μέρες... αναγέννησης στην Σαντχάουζεν της δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας στην οποία βρίσκεται από τις 21 Γενάρη και έχει πάρει την φανέλα του βασικού… σπίτι του! Μετράει 10 συνεχόμενες συμμετοχές, έχοντας δεχθεί μόλις 13 γκολ και ενώ έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του σε 3 περιπτώσεις. Με την Εθνική Ελλάδος έχει καταγράψει συνολικά 9 συμμετοχές. Η τελευταία του εμφάνιση ήταν στις 25/03/2017 στο εκτός έδρας 1-1 με το Βέλγιο! Πάντως η κλήση του στην Εθνική δεν συνδυάστηκε και με την καλύτερη δυνατή συνθήκη, από τη στιγμή που δέχθηκε 2 γκολ από την 10η Αούε. Φαντάζει σχεδόν αδύνατο να πάρει φανέλα βασικού με την Ισπανία.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags