Facebook Pixel Γιάτσεκ Γκμοχ: Φοβερές ατάκες από Γκμοχ για Σφιντέρσκι - Τι είπε για ΠΑΟΚ και... Λεβαντόφσκι
| 2021-03-24 06:55:00

Φοβερές ατάκες από Γκμοχ για Σφιντέρσκι - Τι είπε για ΠΑΟΚ και... Λεβαντόφσκι

Sportdog Team
Φοβερές ατάκες από Γκμοχ για Σφιντέρσκι - Τι είπε για ΠΑΟΚ και... Λεβαντόφσκι

Ο Πολωνός προπονητής μίλησε για... όλα σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης

Γιάτσεκ Γκμοχ: Στο Metropolis 95.5 μίλησε ο Πολωνός τεχνικός και αναφέρθηκε τόσο στον Κάρολ Σφιντέρσκι και την κλήση του στην εθνική της χώρας, του αλλά και για τον ΠΑΟΚ. Παράλληλα, ο 82χρονος πια προπονητής, δεν ξέχασε να αναφερθεί και στον σούπερ σταρ των Πολωνών, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Για Σφιντέρσκι: "Είμαι περήφανος που αυτό το παιδί που βγαίνει πρώτος σκόρερ. Μπορεί να παρακολουθήσει μεγάλους παίκτες όπως άλλοι Πολωνοί όπως ο Βαζέχα. Είναι ένα νέο και δυνατό παιδί. Αν παίξει με δύο ο Σόουζα επιθετικούς θα τον βάλει και πιστεύω θα βοηθήσει τον Λεβαντόφσκι καθώς χρειάζεται και αυτός μια βοήθεια. Πιστεύω ότι θα παίξει με την Ανδόρα".

Για συνύπαρξη Σφιντέρσκι με Λεβαντόφσκι: "Σαν παίκτης είναι φανταστικός αλλά μέσα στην ομάδα είναι απλός. Εξάλλου, και ο Λεβαντόφσκι χωρίς καλούς συμπαίκτες δεν μπορεί να βγει πρώτος σκόρερ. Ο Σφιντέρσκι έχει έναν πολύ καλό δάσκαλο δίπλα του. Πρέπει να πάρει πράγματα από εκείνον. Είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ο Λεβαντόφσκι και έχει τη δική του ομάδα να τον βοηθά, όπως τη γυναίκα του που είναι διαιτολόγος".

Για το αν μπορεί να γίνει βασικός στον ΠΑΟΚ: "Είναι δύσκολο αλλά έχει πολλά αβαντάζ. Μπορεί να την κερδίσει. Έχει προσόντα και βάσεις".

Για τη δεύτερη θέση: "Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός είναι εκτός μάχης καθώς είναι σταθερός και του δίνει ένα μεγάλο αβαντάζ. ΠΑΟΚ, Άρης, ΑΕΚ θα διεκδικήσουν τη δεύτερη θέση. Είμαι χαρούμενος με τον Άρη και την πορεία του. Έχω πολλές αναμνήσεις από εκεί. Θα ήθελα και ο Παναθηναϊκός να είναι εκεί", δήλωσε ο Γιάτσεκ Γκμοχ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags