Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Γιώργος Τουρσουνίδης: Απίστευτο κράξιμο από πρώην αρχηγό του ΠΑΟΚ - "Δεν έχουν καταλάβει που είναι..."
| 2021-03-23 23:43:00

Απίστευτο κράξιμο από πρώην αρχηγό του ΠΑΟΚ - "Δεν έχουν καταλάβει που είναι..."

Sportdog Team
Απίστευτο κράξιμο από πρώην αρχηγό του ΠΑΟΚ - "Δεν έχουν καταλάβει που είναι..."

Ο Γιώργος Τουρσουνίδης δεν... μάσησε τα λόγια του σε δηλώσεις που έκανε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης

ΠΑΟΚ - Γιώργος Τουρσουνίδης: Δεν μιλάει συχνά, αλλά όταν το κάνει δημιουργεί... πάταγο. Ο πρώην αρχηγός του "δικεφάλου του Βορρά" έδωσε συνέντευξη στο Metropolis 95.5 για το ντέρμπι των Θεσσαλονικέων με την ΑΕΚ και αναφέρθηκε με σκληρά λόγια για κάποιους ποδοσφαιριστές των "ασπρόμαυρων" λέγοντας χαρακτηριστικά ότι "δεν έχουν καταλάβει σε ποια ομάδα παίζουν" ενώ τόνισε ότι "είναι τιμή να φοράς τη φανέλα αυτής της ομάδας".

"Η εικόνα ήταν καλύτερη. Είδαμε ότι σε όλους τους τομείς η ομάδα ήταν διαφορετική, ήταν ευχάριστη έκπληξη. Είχε πλάνο και ήξερε τι ήθελε. Επικράτησε δίκαια και πολύ καθαρά. Ικανοποιηθήκαμε όλοι από την εμφάνιση.Τα συστήματα επιλέγονται ανάλογα με τους παίκτες που έχεις, πως θέλεις να αγωνιστείς και φυσικά με τον αντίπαλο. Λειτούργησε το 4-3-3, ο ΠΑΟΚ είχε καλή συνοχή στον χώρο του κέντρου, κάτι που έλειπε τελευταία και βοήθησε για να δείξει αυτό το πρόσωπο. Θα το κρίνει, από εδώ και πέρα, ο προπονητής. Αν θα το συνεχίσει είναι καθαρά δική του επιλογή, αναλόγως πως είδε την ομάδα".

Για τα ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ σημείωσε: "Τα παιχνίδια Κυπέλλου θα είναι διαφορετικά. Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλύτερη ομάδα από την ΑΕΚ. Αδίκησε τον εαυτό του και την ομάδα του, σε μεγάλο χρονικό διάστημα. Αν παρουσιαστεί όπως τον είδαμε προχθές, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα ούτε στους ημιτελικούς, ούτε στα πλέι οφ. Θα είναι σημαντικό να κλείσει η χρονιά με έναν τίτλο".

Για το τι του άρεσε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ: "Εμένα μου άρεσε γενικότερα η αντιμετώπιση. Η διάθεση που έδειξε η ομάδα, που ήξερε τι ζητούσε. Έπαιξε ορθολογικό ποδόσφαιρο. Κάποια στιγμή θα γινόταν αυτό. Η χρονιά δεν κύλησε όπως περιμέναμε. Το πρωτάθλημα χάθηκε από νωρίς και η ομάδα χώλαινε σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια. Ο ΠΑΟΚ, όμως, έχει καλούς ποδοσφαιριστές και μπορεί να κλείσει, πλέον, την σεζόν θετικά".

Για την ευκαιρία που έδωσε ο Γκαρσία σε Πασχαλάκη-Αουγκούστο: "Έδωσε την ευκαιρία σε αυτά τα δύο παιδιά. Γενικά το κλίμα δεν ήταν κατάλληλο. Τους είπε σας πιστεύω, σας βάζω και αποδείξτε με ότι αξίζει να είστε η ομάδα. Ίσως να είναι το τελευταίο κριτήριο για τον προπονητή, γιατί θα είναι η τελευταία εικόνα της χρονιάς. Το να είσαι ποδοσφαιριστής στον ΠΑΟΚ είναι τιμή, απλά κάποιοι δεν μπορούν να καταλάβουν σε ποιο σωματείο είναι και τι εστί ΠΑΟΚ. Οπότε θα είναι καλύτερα να αποχωρήσουν", είπε ο πρώην αρχηγός του ΠΑΟΚ Γιώργος Τουρσουνίδης.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags