Facebook Pixel Τζον Φαν΄τ Σιπ - Εθνική Ελλάδας: Έσκασε τώρα: Αυτή είναι η 11άδα της Εθνικής με Ισπανία - Έκπληξη Φαν΄τ Σιπ
| 2021-03-24 12:56:00

Έσκασε τώρα: Αυτή είναι η 11άδα της Εθνικής με Ισπανία - Έκπληξη Φαν΄τ Σιπ

Sportdog Team
Έσκασε τώρα: Αυτή είναι η 11άδα της Εθνικής με Ισπανία - Έκπληξη Φαν΄τ Σιπ

Έτοιμα τα σχέδια του Ομοσπονδιακού τεχνικού εν όψει του αγώνα στη Γρανάδα

Τζον Φαν΄τ Σιπ - Εθνική Ελλάδας: Η "επίσημη αγαπημένη" μπαίνει στον... χορό των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 στο Κατάρ με πρώτο αντίπαλο την Ισπανία στην Γρανάδα. Ο Σωτήρης Ταμπάκος μίλησε στην εκπομπή των Βασίλη Βέργη-Βάιου Τσούτσικα στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τονίζοντας ότι ο Ολλανδός τεχνικός, μετά από αρκετές δοκιμές, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει  είτε το 4-3-3, είτε το 4-2-3-1.

Τα πρόσωπα που θα βρίσκονται στην βασική ενδεκάδα δεν είναι όλα αποφασισμένα ακόμα και σύμφωνα με όσα είπε ο έμπειρος ρεπόρτερ το σίγουρο είναι ότι στα μετόπισθεν θα βρίσκονται οι Βλαχοδήμος στο τέρμα, Μπακάκης-Τσιμίκας στα άκρα και Τζαβέλλας-Παπαδόπουλος στα στόπερ. Δίπλα στους Ζέκα και Μπουχαλάκη ο Ανδρούτσος είναι αυτός που διεκδικεί μια θέση, αν η Εθνική παραταχθεί με 3 χαφ. Από την άλλη σίγουρα στην ενδεκάδα θα είναι ο Μπακασέτας.

Οι υπόλοιπες θέσεις θα καθοριστούν από τον τρόπο που θα αποφασίσει ο  Τζον Φαν΄τ Σιπ να αγωνιστεί η Εθνική Ελλάδας με τους Γιακουμάκη, Φορτούνη, Μάνταλο, Λημνιό, Πέλκα και Μασούρα να διεκδικούν τη συμμετοχή τους στο αρχικό σχήμα.


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags