Facebook Pixel Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συμβαίνει με Λυμπερόπουλο!
| 2021-03-24 18:05:00

Θα... τρελαθούν Παναθηναϊκοί και ΑΕΚτζήδες - Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συμβαίνει με Λύμπε!

Sportdog Team
Θα... τρελαθούν Παναθηναϊκοί και ΑΕΚτζήδες - Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συμβαίνει με Λύμπε!

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής είναι κάτοχος ενός απίστευτου... ρεκόρ με τις φανέλες Παναθηναϊκού και ΑΕΚ!

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Ο Νίκος Λυμπερόπουλος ήρθε τις τελευταίες ημέρες στο προσκήνιο λόγω συνέντευξης που παραχώρησε στο sdna.gr και η αλήθεια είναι ότι εάν ανατρέξει κάποιος στα στατιστικά της καριέρας του θα βρει ένα πραγματικά εντυπωσιακό, βάσει του transfermarkt, στοιχείο σχετικά με ματς που έχει παίξει.

Είναι αλήθεια το γεγονός ότι αρκετός κόσμος αναρωτιόταν για το εάν έχει παίξει περισσότερα γκολ στην καριέρα με Παναθηναϊκό ή με ΑΕΚ που έχει βάλει τα περισσότερα γκολ και η απάντηση πραγματικά... δεν έχει προηγούμενο!

Ο παλαίμαχος επιθετικός μέτρησε 7 χρόνια στον Παναθηναϊκό (1996-2003) και 7 στην ΑΕΚ, αλλά με δύο περάσματα (2003-2008, 2010-2012), από όπου και αποσύρθηκε, ενώ είχε παίξει σε Καλαμάτα και Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Όπως και να έχει, ο «Λύμπε» μέτρησε 101 γκολ σε 265 συμμετοχές με τον Παναθηναϊκό, επιδόσεις που κατέγραψε και με την ΑΕΚ. Ναι καλά διαβάσατε, τόσο με την ΑΕΚ όσο και με τον Παναθηναϊκό ο πρώην διεθνής στράικερ είχε τα ίδια γκολ και τις ίδιες συμμετοχές με τις ομάδες της Αθήνας...Σενάριο που δεν θα προβλεπόταν ούτε σε ταινία...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags