Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: Τρέμουν για Εθνική στην ΕΠΟ - Άκυρο σε Φαν’τ Σχιπ - Έτσι... έφαγαν τον Σάντος!
| 2021-03-24 23:32:00

"Χοντρό" παρασκήνιο: Τρέμουν για Εθνική στην ΕΠΟ - Άκυρο σε Φαν’τ Σχιπ - Έτσι... έφαγαν τον Σάντος!

"Χοντρό" παρασκήνιο: Τρέμουν για Εθνική στην ΕΠΟ - Άκυρο σε Φαν’τ Σχιπ - Έτσι... έφαγαν τον Σάντος!

"Χαμός" πριν την πρεμιέρα της Εθνικής στα προκριματικά του Μουντιάλ. Ποιοι δεν έκαναν το χατήρι στον ομοσπονδιακό τεχνικό, τι φοβούνται στην ΕΠΟ και ποιος κίνδυνος καραδοκεί.

Εθνική Ελλάδας: Το βράδυ της 17ης Νοεμβρίου 2020 έμεινε αξέχαστο στους Γερμανούς, οι οποίοι υπέστησαν την πιο βαριά ήττα της ιστορίας τους σε επίσημο παιχνίδι.

Συγκεκριμένα έχασαν 6-0 από την Ισπανία στη Σεβίλλη για το Nations League. Αυτή την υπερομάδα αντιμετωπίζει αύριο (25/2) η Εθνική μας Ομάδα και οι παράγοντες της ΕΠΟ τρέμουν μήπως διασυρθεί.



Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ξαφνικά στην ομοσπονδία... θυμήθηκαν τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Κώστα Μανωλά. Τους είχαν «τελειωμένους» από την Εθνική, αλλά είναι οι δύο ποιοτικότεροι Έλληνες αμυντικοί.

Ο Φαν'τ Σχιπ τους ήθελε για τον αγώνα με την Ισπανία, αλλά αυτή τη φορά οι Παπασταθόπουλος, Μανωλάς γύρισαν την πλάτη στην «γαλανόλευκη». Ας πρόσεχαν στην ΕΠΟ. Δεν φέρονται έτσι σε δύο κορυφαίους ποδοσφαιριστές. Και το κυριότερο: Δεν πρέπει να βάζουν πάνω από την Εθνική τις κόντρες που έχουν μεταξύ τους οι παράγοντες των ΠΑΕ. Αυτό είναι λανθασμένο και ουσιαστικά είναι ο λόγος που το 2014 τα παράτησε και έφυγε από την Εθνική ο Φερνάντο Σάντος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Συμμαχία"... τέλος! Κόντρα Αλαφούζου με Μελισσανίδη - Ακολουθεί ο Μαρινάκης - Η κίνηση Σαββίδη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags