Facebook Pixel Σε τέτοιο γήπεδο δεν θα έχανε παιχνίδι (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
| 2011-11-13 18:27:00

Σε τέτοιο γήπεδο δεν θα έχανε παιχνίδι (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Σε τέτοιο γήπεδο δεν θα έχανε παιχνίδι (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα νέο πραγματικά εντυπωσιακό σχέδιο για το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, οραματίστηκε και υλοποίησε ένας νεαρός φίλαθλος της ΑΕΚ. Πρόκειται για ασύλληπτη ιδέα. Δείτε τα wallscreen για να καταλάβετε...
 

Μπορεί η ΑΕΚ εδώ και 8 χρόνια να μην παίζει στη φυσική της έδρα τη Νέα Φιλαδέλφεια, αυτό δεν σημαίνει όμως οι φίλαθλοι της έχουν ξεχάσει που διέπρεψε η ομάδα στις μεγάλες δόξες της! Ίσα-ίσα, φαντάζονται πως θα ήταν ένα νέο γήπεδο στον συγκεκριμένο χώρο, όπου η ομάδα του Δικέφαλου αετού κατάκτησε τίτλους και πρωταθλήματα!

Ένας από αυτούς δεν το φαντάστηκε απλά! Το σχεδίασε σε ειδικό πρόγραμμα, μία δημιουργία πολύ διαφορετική από τα σχέδια που έχουν βγει μέχρι στιγμής. Πρόκειται για τον 15χρονο οπαδό της ΑΕΚ, Δημήτρη Βάνη, τα σχέδια του οποίου δημοσιεύτηκαν το πρωί της Κυριακής στην ιστοσελίδα aek-live.gr.

Η σύλληψη του νεαρού Ενωσίτη, είναι πραγματικά μοναδική! Ο πιτσιρικάς εμπνεύστηκε έναν γιγάντιο Δικέφαλο αετό, τα φτερά του οποίου αποτελούν τα στέγαστρα του γηπέδου, μέσα στο οποίο προσάρμοσε την εξέδρα της παλαιάς Σκεπαστής.

Ο χώρος που σχεδίασε ο Δημήτρης Βάνης περιλαμβάνει γήπεδα ποδοσφαίρου-μπάσκετ, εμπορικούς χώρους και πάρκινγκ. Το γήπεδο ποδοσφαίρου είναι 4 αστέρων UEFA με 35.500 θέσεις. Έχει 32 σουίτες, θέσεις VIP και δημοσιογραφικά. Το κλειστό γήπεδο μπάσκετ είναι 4000 θέσεων.

Διαβάστε αναλυτικά τα χαρακτηριστικά:

Γήπεδο ποδοσφαίρου: 35.500-36.000 θέσεις
Γήπεδο μπάσκετ: 4000-4500 θέσεις
Πάρκινγκ: 1000 θέσεις
Εμπορικοί χώροι: Μπουτίκ, εστιατόρια-καφέ με θέα τον αγωνιστικό χώρο.
Προδιαγραφές: 4 αστέρων UEFA.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο! Αν θέλετε να διαβάσετε περισσότερεσ λεπτομέρειες μπορείτε να κλικάρετε στο συγκεκριμένο θέμα. Το σίγουρο είναι ότι με τέτοια γηπεδάρα είναι αμφίβολο αν η ΑΕΚ έχανε παιχνίδι εκεί μέσα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags