Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Η μεγάλη… αδικία του Φαν΄τ Σιπ με τον ΠΑΟΚτσή - "Πονάει" η Εθνική, αλλά ο κόουτς δεν τον... βλέπει!
| 2021-03-25 11:45:00

Η μεγάλη… αδικία του Φαν΄τ Σιπ με τον ΠΑΟΚτσή - "Πονάει" η Εθνική, αλλά ο κόουτς δεν τον... βλέπει!

Η μεγάλη… αδικία του Φαν΄τ Σιπ με τον ΠΑΟΚτσή - "Πονάει" η Εθνική, αλλά ο κόουτς δεν τον... βλέπει!

Έκανε φοβερή σεζόν, όμως δεν κλήθηκε για το ματς με την Ισπανία. Η ομάδα πάντως έχει μεγάλο κενό στη συγκεκριμένη θέση που αγωνίζεται και γι' αυτό πολλοί απορούν για τους λόγους που έμεινε εκτός.
 

ΠΑΟΚ: Σίγουρα το να είσαι ομοσπονδιακός τεχνικός εμπεριέχει αρκετές δυσκολίες από τη στιγμή που κάθε φορά που πλησιάζει η αγωνιστική δράση της χώρας που προπονείς καλείσαι να καλέσεις 23-26 ποδοσφαιριστές από ένα... ολόκληρο Έθνος! Πάντα θα υπάρχουν ποδοσφαιριστές που θα νιώθουν αδικημένοι που δεν κλήθηκαν, πάντα θα βγαίνουν κάποιοι να λένε για παίκτες ότι κακώς κλήθηκαν κλπ. 

Εάν υπάρχει κάποιος που ενδεχομένως να αξίζει να νιώθει αδικημένος δεν είναι άλλος από τον Στέλιο Κίτσιου! Ο πρώην δεξιός μπακ του ΠΑΟΚ αγωνίζεται στην Ανγκαρακουτσού από τον Γενάρη του 2019, η οποία αγόρασε τα δικαιώματα του το καλοκαίρι του ίδιου έτους από τον ΠΑΟΚ έναντι 300 χιλ. ευρώ.

Μάλιστα, προέρχεται από μια αρκετά δυνατή χρονιά στην οποία μετράει 20 συμμετοχές, 5 ασίστ και... 8 κίτρινες κάρτες και σίγουρα θα μπορούσε να δώσει έξτρα λύσει στο δεξί άκρο της «γαλανόλευκης» άμυνας, όπου υπάρχουν ζητήματα εδώ και πολλούς μήνες. Ο Κίτσιου άλλωστε, έχει εξελιχθεί σε έναν εκ των κορυφαίων δημιουργών της τουρκικής Λίγκας και γενικά κάνει αρκετά καλές και μεστές εμφανίσεις έχοντας κερδίσει την θέση του βασικού. 

Στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής στα μόνα ματς που είχε λείψει υπήρχε άλλη αιτία από την αγωνιστική. Πιο συγκεκριμένα έχασε δύο ματς λόγω κορωνοϊού στα τέλη Οκτωβρίου, 5 αγώνες λόγω τραυματισμού, αλλά και 2 εξαιτίας της... έφεσης που έχει στο να κιτρινίζεται συχνά.

Στο τελευταίο ματς που αγωνίστηκε ενάντια στην Γκοζτεπέ μοίρασε 2 ασίστ για να οδηγήσει την ομάδα του σε μια άνετη νίκη με 3-0. Νίκη χρυσάφι για την μάχη της αποφυγής του υποβιβασμού.

Από εκεί και πέρα, δεν είναι άγνωστος στις τάξεις της Εθνικής μας, καθώς έχει καταγράψει 2 συμμετοχές στο μακρινό 2015 για τα προκριματικά του Euro, όπου μοίρασε και μια ασίστ στο 4-3 επί της Ουγγαρίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσκασε τώρα: Πρωί Πέμπτης ρεπορτάζ του Open για τον Ιβάν Σαββίδη - Δείτε τον λόγο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags