Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Λέο Ζαμπά: Μπορεί να καθυστέρησε αλλά... έκλεισε! Εκεί θα πάει ξένος άσος του ΠΑΟΚ
| 2021-03-25 17:26:00

Μπορεί να καθυστέρησε αλλά... έκλεισε! Εκεί θα πάει ξένος άσος του ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Μπορεί να καθυστέρησε αλλά... έκλεισε! Εκεί θα πάει ξένος άσος του ΠΑΟΚ

Το σήριαλ φαίνεται να... ολοκληρώνεται

ΠΑΟΚ - Λέο Ζαμπά: Το όνομά του ακούγεται τον τελευταίο καιρό κάθε μέρα για το ποιος θα είναι ο νέος προορισμός της καριέρας του και όπως φαίνεται αυτό θα είναι η Βάσκο Ντε Γκάμα. Μάλιστα να επιβεβαιωθεί το δημοσίευμα της βραζιλιάνικης ιστοσελίδας "Globoesporte" τότε ο παίκτης του "δικεφάλου του Βορρά" θα βρει εκεί έναν παλιό γνώριμο από τη Θεσσαλονίκη, τον Λέο Μάτος.

"Η Βάσκο έκλεισε την τέταρτη μεταγραφή της για τη σεζόν. Πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις, ο Λέο Ζαμπά και θα παίξει για την ομάδα του Σάο Ζανουάριο για όλο το 2021. Η προσδοκία είναι ότι θα ανακοινωθεί μέσα την ημέρα, αφού ο σύλλογος περιμένει την επιβεβαίωση του ΠΑΟΚ για να γίνει επίσημη η συμφωνία. Ο Ζαμπά θα παίξει ως δανεικός μέχρι τον Δεκέμβριο και η ελληνική ομάδα θα πληρώσει το μεγαλύτερο μέρος του μισθού.

Όπως σε όλες τις μεταγραφές της η Βάσκο, έτσι και σε αυτή με τον Λέο Ζαμπά θα έχει αρκετά μπόνους παραγωγικότητας. Η Βάσκο θα αναλάβει μόνο ένα μικρό μέρος του μισθού, που αντιστοιχεί στη στέγαση.

Το συμβόλαιο μπορεί να τερματιστεί στα τέλη Ιουνίου, δωρεάν, εάν δεν παίξει ένα συγκεκριμένο ποσοστό αγώνων.

Η Βάσκο διαπραγματεύτηκε με τον ΠΑΟΚ για προσπάθεια αγοράς του παίκτη εάν πωληθεί έως τον Μάρτιο του 2022", λέει το δημοσίευμα για τον Λέο Ζαμπά.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags