Facebook Pixel Ισπανία - Ελλάδα: Η εξήγηση για τις εκπλήξεις Φαν Σχιπ και το κόλπο με Λημνιό-Μασούρα
| 2021-03-25 18:50:00

Έτσι θα "χτυπήσει" την Ισπανία ο Φαν Σχιπ - Η εξήγηση για τις εκπλήξεις, κόλπο με Λημνιό-Μασούρα

Έτσι θα "χτυπήσει" την Ισπανία ο Φαν Σχιπ - Η εξήγηση για τις εκπλήξεις, κόλπο με Λημνιό-Μασούρα

Ο Ολλανδός τεχνικός ανακάτεψε την τράπουλα με στόχο να αιφνιδιάσει τους Ισπανούς και να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες του. Έτσι θα παίξει η Εθνική κόντρα στους Φούριας Ρόχας.
 

Ισπανία - Ελλάδα: Η Εθνική Ελλάδος ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει σε λίγες την... δαιμονισμένη Εθνική Ισπανίας, η οποία στο τελευταίο ματς που έδωσε με την Γερμανία την διέσυρε με 6-0! Κάτι που μόνο στο... ντούκου δεν έχει περάσει για τον Φαν Σχιπ!

Αυτό φαίνεται σε μεγάλο βαθμό από δύο τινά. Την επιλογή να κατεβάσει την ομάδα χωρίς καθαρόαιμο φορ και να ξεκινήσει στα δύο άκρα της μεσαίας γραμμής τους Λημνιό και Μασούρα.

Πρόκειται για δύο παίκτες που είναι πραγματικά τρεχαντήρια και θα έχουν περισσότερο το μυαλό τους στο να ντουμπλάρουν αμυντικά τους Μπακάκη και Τσιμίκα.



Κοινώς, ο Ολλανδός προτίμησε να... αγνοήσει το γεγονός ότι ο Λημνιός δεν έχει ρυθμό για το επιθετικό κομμάτι, από τη στιγμή που ξέρει ότι αμυντικά και τακτικά θα του δώσει αυτά που θέλει να πάρει, καθώς έχει αστείρευτες δυνάμεις. Το ίδιο ισχύει και για τον Μασούρα με την διαφορά ότι ο άσος του Ολυμπιακού έχει και αγωνιστικό ρυθμό.

Από τους βασικούς του σημερινού ματς οι μόνοι που δεν είναι ενδεκαδάτοι είναι ο Βλαχοδήμος και ο Λημνιός.

Υπενθυμίζονται οι επιλογές του Τζον Φαν Σχιπ:

Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Χάρης Μαυρίας, Μιχάλης Μπακάκης, Γιώργος Τζαβέλλας, Μανώλης Σιώπης, Κώστας Τσιμίκας, Κάρλος Ζέκα, Τάσος Μπακασέτας, Γιώργος Κυριακόπουλος, Βαγγέλης Παυλίδης, Δημήτρης Λημνιός, Δημήτρης Πέλκας, Παντελής Χατζηδιάκος, Στέφανος Καπίνο, Κώστας Μαυροπάνος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Δημήτρης Γιαννούλης, Γιώργος Γιακουμάκης, Σωκράτης Διούδης, Θανάσης Ανδρούτσος, Στράτος Σβάρνας, Κώστας Φορτούνης, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Γιώργος Μασούρας, Πέτρος Μάνταλος, Χρήστος Τζόλης, Τάσος Δουβίκας.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags