Facebook Pixel Ισπανία - Λουίς Ενρίκε: Το φυσάνε και δεν... κρυώνει οι Ισπανοί - Απίστευτα όσα είπαν Λουίς Ενρίκε και ο Μαρτίνεθ
| 2021-03-26 00:53:00

Το φυσάνε και δεν... κρυώνει οι Ισπανοί - Απίστευτα όσα είπαν Λουίς Ενρίκε και ο Μαρτίνεθ

Sportdog Team
Το φυσάνε και δεν... κρυώνει οι Ισπανοί - Απίστευτα όσα είπαν Λουίς Ενρίκε και ο Μαρτίνεθ

Δικαιολογίες έψαχνε στις δηλώσεις του ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Ισπανίας και ο διεθνής ποδοσφαιριστής

Ισπανία - Λουίς Ενρίκε: Σαφώς απογοητευμένος με το αποτέλεσμα  εμφανίστηκε ο προπονητής των Ιβήρων, θέλοντας να μην σχολιάσει τη φάση του πέναλτι που προήλθε το τέρμα της Εθνικής μας, ενώ ανέφερε ότι το 1-1 δεν αλλάζει τα πλάνα της ομάδας του. 

"Δεν μου αρέσει ούτε το αποτέλεσμα, αλλά μου άρεσε η συμπεριφορά και ο ρυθμός. Δεν είχαμε φρέσκο μυαλό, όταν ήμασταν έξω από την περιοχή της Ελλάδας.Αυτό που μας έλειψε ήταν να δημιουργήσουμε κίνδυνο για τους Έλληνες. Βάλαμε τον αντίπαλο στην περιοχή του, αλλά δεν είχαμε την κατάλληλη τελική απόφαση, ούτε τις απαραίτητες ευκαιρίες. Το πέναλτι; Δεν μιλώ ποτέ για επίμαχες φάσεις. Κόντρα στη Γεωργία θα είναι παρόμοιο ματς. Εξαρτάται από τις εμπνεύσεις και τις ευκαιρίες που θα έχουμε. Αυτό το αποτέλεσμα δεν αλλάζει τα πλάνα μας"

Παράλληλα ο παίκτης που έκανε το πέναλτι, Ινίγκο Μαρτίνες, φανερά εκνευρισμένος ανέφερε ότι με VAR θα υπήρχε διαφορετικό αποτέλεσμα. 
"Το πέναλτι ήταν... κλειδί για την ισοπαλία. Το πληρώσαμε ακριβά. Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι και να κοιτάξουμε μπροστά. Είναι μια στιγμιαία φάση. Με το VAR το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό. Είναι διεκδικίσιμη μπαλιά και δεν μπορώ να σταματήσω. Προσπαθώ να πάρω το πόδι. Ο αντίπαλος έπεσε στο έδαφος. Το παράξενο είναι ότι το σφύριξε στα έξι δευτερόλεπτα."

Από τις δηλώσεις έιναι φανερό ότι ούτε ο Λουίς Ενρίκε, ούτε ο Μαρτίνες, αλλά και κανένας στην Ισπανία δεν... χώνεψαν το 1-1 που πήρε η Εθνική μας.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags