Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας - Κώστας Τσιμίκας: Αγωνιούν για δύο πρωτοκλασάτους στην Εθνική - Διπλή επιστροφή που θα αλλάξει τα δεδομένα
| 2021-03-26 21:37:00

Αγωνιούν για δύο πρωτοκλασάτους στην Εθνική - Διπλή επιστροφή που θα αλλάξει τα δεδομένα

Sportdog Team
Αγωνιούν για δύο πρωτοκλασάτους στην Εθνική - Διπλή επιστροφή που θα αλλάξει τα δεδομένα

Από τη μια χαρά και από την άλλη άγχος για τον Ολλανδό Ομοσπονδιακό τεχνικό

Εθνική Ελλάδας - Κώστας Τσιμίκας: Ανάμεικτα τα συναισθήματα για τους ανθρώπους του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Από την μια είδαν τον Δημήτρη Πέλκα και τον αμυντικό της Λίβερπουλ να κάνουν ατομικό πρόγραμμα την Παρασκευή (26/3), ενώ από την άλλη γνωρίζουν ότι το Σάββατο (27/3) θα βρίσκονται στην αποστολή τόσο ο Δημήτρης Γιαννούλης όσο και ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος. 

Πιο συγκεκριμένα ο μέσος της Φενέρμπαχτσε έχει ακόμα ενοχλήσεις στο ισχίο, ενώ ο διεθνής αριστερός μπακ, που αγωνίστηκε την Πέμπτη, είχε έναν μικροτραυματισμό και οι συμμετοχή και των δύο είναι αμφίβολη για την αναμέτρηση με τη Γεωργία.
Παράλληλα όπως έγινε γνωστό ο αμυντικός της Νόριτς αναχώρησε από την Αγγλία την Παρασκευή (26/3) και το Σάββατο (27/3) θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη ώστε να ενσωματωθεί με τους υπόλοιπους διεθνείς μας. 

Οι εξετάσεις του Γιαννούλη ήταν καθαρές κάτι που σημαίνει ότι αν ο Κώστας Τσιμίκας δεν μπορεί αν αγωνιστεί θα είναι αυτός που καλύψει το αριστερό άκρο που θα χρειάζεται η Εθνική Ελλάδας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags