Facebook Pixel Ανδρέας Σάμαρης: Απίστευτη γκαντεμιά για Έλληνα διεθνή - Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-03-26 22:21:00

Απίστευτη γκαντεμιά για Έλληνα διεθνή - Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Απίστευτη γκαντεμιά για Έλληνα διεθνή - Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα χρόνιο πρόβλημα ήταν η αιτία να περάσει την πόρτα του χειρουργείου

Ανδρέας Σάμαρης: Σοκ για τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού που λόγω ενός χρόνιου θέματος στον αχίλλειο τένοντα του δεξιού του ποδιού θα χάσει την υπόλοιπη αγωνιστική χρονιά. Όπως έγινε γνωστό ο ποδοσφαιριστής της Μπενφίκα υποβλήθηκε σε εγχείρηση την Παρασκευή (26/3) σε νοσοκομείο της Μαδρίτης.

Ο Έλληνας μέσος θα μπορεί να αγωνιστεί ξανά από τη νέα σεζόν, αν και φέτος μέχρι τώρα είχε μετρήσει μόλις 9 συμμετοχές, με ένα γκολ, μιας και δεν μπορούσε να δώσει τα αναμενόμενα λόγω και του προβλήματος που είχε.

"Αγαπητοί Μπενφικίστας, ήθελα να σας δώσω μια εξήγηση σχετικά με τον τραυματισμό μου. Θα σταματήσω μέχρι το τέλος της σεζόν, εξαιτίας ενός τραυματισμού για τον οποίο έπρεπε να γίνει εγχείρηση.

Είναι η λιγότερη καλή στιγμή για την καριέρα ενός παίκτη. Αλλά με την ομάδα μας, με τους συμπαίκτες μου και εσάς, τους ακούραστους φιλάθλους στο πλευρό μου, θα το ξεπεράσω όλο αυτό!

Ξέρω ότι θα γυρίσω καλύτερος από ποτέ. Τους επόμενους μήνες, έξω από το γήπεδο, θα είμαι πάντα ένας ακόμα. Πιστός για να παλεύω και να τιμώ την ιερή μας φανέλα. Θα στηρίξουμε, όλοι μαζί, αυτόν τον σύλλογο που τόσο αγαπάμε.

Οι άσχημες στιγμές συμβαίνουν στους καλύτερους, αλλά η ενότητα φέρνει την δύναμη! Ως φίλαθλοι που είμαστε και ως νικητές που ποτέ δεν θα σταματήσουμε να είμαστε, Φόρτσα Μπενφίκα!" έγραψε σε ανάρτησή του ο Ανδρέας Σάμαρης.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags