Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: Κι όμως, το έχει ξανακάνει - Όταν ο "Γερμανός" Βλαχοδήμο… πίκρανε τους Ισπανούς!
| 2021-03-26 19:25:00

Κι όμως, το έχει ξανακάνει - Όταν ο "Γερμανός" Βλαχοδήμο… πίκρανε τους Ισπανούς!

Κι όμως, το έχει ξανακάνει - Όταν ο "Γερμανός" Βλαχοδήμο… πίκρανε τους Ισπανούς!

Ο Έλληνας τερματοφύλακας έχει κάνει στο παρελθόν κι άλλο πολύ μεγάλο… χουνέρι στην ισπανική ομάδα και δεν το ξεχνάει.

Εθνική Ελλάδας: Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος χαίρει της εμπιστοσύνης του Τζον Φαν Σχιπ το τελευταίο διάστημα και αυτό είναι κάτι που δεν κρύβεται. Εξάλλου, όταν είχε αναλάβει ο Ολλανδός τεχνικός υπάρχουν 2 ισχυροί ανταγωνιστές, ο Μπάρκας και ο Πασχαλάκης, οι οποίοι έχουν βγει από το... κάδρο. Στην τελευταία αποστολή του Ολλανδού ο Βλαχοδήμος είχε ως συμπαίκτες και... συναγωνιστές για μια θέση στην βασική ενδεκάδα τους Σωκράτη Διούδη και Στέφανο Καπίνο.

Όπως και να έχει το ποδόσφαιρο έχει αποδείξει πως πολλάκις γεννά όμορφες ιστορίες. Μια εξ αυτών αφορά και τον «Odi» για τον οποίο μόνο σίγουρο δεν ήταν ότι θα τον βλέπαμε στην Εθνική μας. Αυτό δεν είναι τυχαίο από τη στιγμή που ο Βλαχοδήμος μέτρησε με τα χαμηλότερα κλιμάκια της Γερμανίας (γεννημένος εκεί και προϊόν των ακαδημιών Βάνγκεν) 47 συμμετοχές (!). Νούμερο πραγματικά εντυπωσιακό, ενώ δεν είναι... μυστικό ότι είχε ειπωθεί και η ατάκα από άνθρωπο της Γερμανίας που... ξέρει πολύ μπάλα ότι «εάν ήταν 5 εκατοστά πιο ψηλός (είναι 1.91μ. οι Γερμανοί δεν θα τον άφηναν τόσο εύκολα να... αγωνιστεί με την Εθνική Ελλάδος». Τα εγκωμιαστικά σχόλια ήταν τόσο έντονα που είχαν φτάσει στο σημείο να τον πιστεύουν μέχρι και για διάδοχο του Νόιερ, με το ύψος εν τέλει να δρα ανασταλτικά. 

Μάλιστα, στο χθεσινό ματς ο Βλαχοδήμος δεν είδε... άγνωστα πρόσωπα στο απέναντι στρατόπεδο, καθώς όσο ήταν... Γερμανός είχε στερήσει από τους Ισπανούς και το Euro U21 το 2017. Βέβαια ο Βλαχοδήμος ήταν στον πάγκο σε εκείνο το ματς, αλλά και πάλι είχε ζήσει από πρώτο χέρι την χαρά της κούπας. Για την ιστορία οι Ισπανοί είχαν τους Μάρκος Γιορέντε, Μίκελ Ογιαρθάμπαλ, Ρόντρι και Γκαγιά.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags