Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ντιέγκο Μπίσεσβαρ: Ρεπορτάζ από Κύπρο για παίκτη του ΠΑΟΚ - Το "ψάχνουν" για μεταγραφή, αλλά... - Μεγάλο συμβόλαιο!
| 2021-03-28 14:26:00

Ρεπορτάζ από Κύπρο για παίκτη του ΠΑΟΚ - Το "ψάχνουν" για μεταγραφή, αλλά... - Μεγάλο συμβόλαιο!

Sportdog Team
Ρεπορτάζ από Κύπρο για παίκτη του ΠΑΟΚ - Το "ψάχνουν" για μεταγραφή, αλλά... - Μεγάλο συμβόλαιο!

Τον θέλουν στην ομάδα, αλλά το συμβόλαιό του είναι δυσβάσταχτο.

ΠΑΟΚ - Ντιέγκο Μπίσεσβαρ: Άκρως ικανοποιημένοι από την παρουσία του Ολλανδού άσου εμφανίζονται οι άνθρωποι του Απόλλωνα Λεμεσού, επιθυμώντας την παραμονή του και τη νέα χρονιά, ωστόσο, η περίπτωσή του είναι δύσκολη, καθώς το συμβόλαιό του είναι μεγάλο και όλα θα κριθούν από τις διαθέσεις του ΠΑΟΚ.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα goal.philenews.com: «Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής κατά καιρούς έχει εκμυστηρευτεί στη διοίκηση των κυανόλευκων πως είναι απόλυτα ικανοποιημένος στην ομάδα της Λεμεσού αλλά οι απολαβές του είναι αποτρεπτικές για να εισέλθει ο Απόλλων σε συζήτηση μαζί του για να παραμένει και την επόμενη περίοδο. 

Ο ετήσιος μισθός του ανέρχεται στις 930.000 ευρώ, οπότε κάτω από αυτά τα δεδομένα δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει στην ομάδα της Λεμεσού. Σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι προθέσεις του ΠΑΟΚ καθώς οι  Θεσσαλονικείς πολύ πιθανόν να επιδιώξουν να τερματίσουν το συμβόλαιο τους με τον Μπίσεσβαρ...».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags