Facebook Pixel Superleague: Σε απόγνωση ομάδα του Big-4 με παίκτη… βαρίδι - "Kάθεται" στο συμβόλαιο - Πολλά τα λεφτά!
| 2021-03-28 15:30:00

Σε απόγνωση ομάδα του Big-4 με παίκτη… βαρίδι - "Kάθεται" στο συμβόλαιο - Πολλά τα λεφτά!

Σε απόγνωση ομάδα του Big-4 με παίκτη… βαρίδι - "Kάθεται" στο συμβόλαιο - Πολλά τα λεφτά!

Δεν παίζει λεπτό, προσπαθούν να τον διώξουν, αλλά ο ίδιος δεν δείχνει πρόθυμος να αφήσει τα χρήματα που λαμβάνει για να... κάνει διακοπές στην Ελλάδα. Η περίπτωσή του είναι δύσκολη και το καλοκαίρι χρειάζεται μεγάλη προσοχή.

Superleague: Πέρα από τις ανανεώσεις, τις μεταγραφές και την αναζήτηση προπονητή, ο Πιέρ Ντρεοσί έχει στο χαρτοφυλάκιό του ακόμη ένα σημαντικό αντικείμενο ενασχόλησης. Αυτό της αποδέσμευσης ποδοσφαιριστών.

Σε αντίθεση με το πρόσφατο παρελθόν, ο Παναθηναϊκός δεν διαθέτει σήμερα πολλούς ανενεργούς ποδοσφαιριστές, μιας και ο Μολό π.χ. που συμπεριλαμβανόταν σε αυτή τη λίστα επί ημέρων Πογιάτος, είναι πλέον επί Μπόλονι ο βασικός δεξιός μπακ της ομάδας.

Η μοναδική περίπτωση που πραγματικά... καίει τους «πράσινους», είναι εκείνη του Ούφε Μπεκ. Ο Δανός εξτρέμ που αποκτήθηκε πέρσι έχει καθίσει κανονικά στο συμβόλαιό του, δίχως να υπολογίζεται και χωρίς να δείχνει ιδιαίτερη ζέση, ώστε ν’ αναζητήσει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Μάλιστα ο 28χρονος πρώην παίκτης του Αννόβερο αμείβεται με ένα ποσό περίπου 160 χιλ. ευρώ ετησίως, χρήματα περισσότερα δηλαδή απ’ όσα συμφώνησε να πάρει ο Αργύρης Καμπετσής που ανανέωσε τελευταίος!

Για έναν Παναθηναϊκό που θέλει να έχει τακτοποιημένα τα οικονομικά του, είναι σημαντικό για τον Ντρεοσί να βρει λύση στο θέμα Μπεκ το προσεχές καλοκαίρι. Οι χειρισμοί βέβαια χρειάζεται να είναι λεπτοί, καθώς από τη στιγμή που ο Δανός δεσμεύεται με συμβόλαιο πρέπει να συναινέσει και ο ίδιος στην αποχώρησή του. Αλλά θα βρει αλλού ακόμα και αυτό το συμβόλαιο; Δύσκολα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κίνδυνος να χαθεί "τζάμπα" Έλληνας άσος στον ΠΑΟ - "Χαλασμένος" ο παίκτης - Φεύγει ο Μπόλονι και...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags