Facebook Pixel Θοδωρής Ζαγοράκης - ΕΠΟ: Όταν ο Ζαγοράκης συνάντησε τον Γραμμένο - Φοβερές ατάκες - "Σουηδία" γίναμε...
| 2021-03-28 17:38:00

Όταν ο Ζαγοράκης συνάντησε τον Γραμμένο - Φοβερές ατάκες - "Σουηδία" γίναμε...

Sportdog Team
Όταν ο Ζαγοράκης συνάντησε τον Γραμμένο - Φοβερές ατάκες - "Σουηδία" γίναμε...

Ο πρώην και ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ συναντήθηκαν στο γήπεδο της Τούμπας πριν τον αγώνα της Εθνικής με την Ονδούρα

Θοδωρής Ζαγοράκης - ΕΠΟ: Παρόντος του νέου προέδρου της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, που ήδη είχε επισκεφτεί το ξενοδοχείο της Εθνικής, θα διεξαχθεί το φιλικό μεταξύ Ελλάδας και Ονδούρας στην Τούμπα. Ο πρώην αρχηγός της "γαλανόλευκης" έκανε δηλώσεις τονίζοντας ότι στόχος είναι η Ελλάδα να επανέλθει στον δρόμο των επιτυχιών.

"Έχουν γίνει πάρα πολλά θετικά στην ΕΠΟ τα τελευταία χρόνια, αλλά θα κοιτάξουμε να προσθέσουμε κι άλλα με τη συνεργασία όλων. Θέλουμε να είμαστε συμπαραστάτες και να λύνουμε τα προβλήματα, όχι να τα δημιουργούμε. α μιλήσουμε μετά την Τετάρτη. Λίγο να δώσουμε τη θετική μας ενέργεια στην Εθνική, για να βγούμε από αυτό το τέλμα. Σίγουρα αρχίσαμε με το δεξί, αλλά η προκριματική διαδικασία είναι μεγάλη και χρειάζεται συνέχεια. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε θα το κάνουμε. Έχω περάσει από το χώρο του ποδοσφαιριστή και μπορώ να καταλάβω καλύτερα από τον καθένα. Να ξαναμπεί η Εθνική στις καρδιές όλων και να μας χαρίσει ξανά όμορφες στιγμές".

Στον ίδιο χώρο βρέθηκε και ο Βαγγέλης Γραμμένος ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον... αντικαταστάτη του λέγοντας: "Ασπάστηκα έναν άνθρωπο που έχει βγάλει την Ελλάδα στους δρόμους με την παρέα του. Είμαι απολύτως βέβαιος ότι θα πετύχει, γιατί αγαπά το ποδόσφαιρο. Πλέον θα παρακολουθώ τα πράγματα και την Εθνική, χρειάζομαι το χρόνο μου για να ξεκουραστώ" είπε συγκεκριμένα ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ, θέση που από το Σάββατο (27/3) έχει ο Θοδωρής Ζαγοράκης.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags