Facebook Pixel Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου: Δεν δούλεψε για... Ελλάδα η Γεωργία - "Οκτάσφαιρη" η Δανία (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-03-28 20:23:00

Δεν δούλεψε για... Ελλάδα η Γεωργία - "Οκτάσφαιρη" η Δανία (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Δεν δούλεψε για... Ελλάδα η Γεωργία - "Οκτάσφαιρη" η Δανία (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με γκολ του Όλμο οι Ισπανοί πέτυχαν την πρώτη τους νίκη για τα Προκριματικά του Μουντιάλ

Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου: Χρειάστηκαν 90+2' λεπτά και ένα τέρμα του Ντάνι Όλμο για να καταφέρουν οι Ισπανοί να κερδίσουν τους Γεωργιανούς. Το σκορ για την αντίπαλο της Εθνικής μας την Τετάρτη (31/3) είχε ανοίξει ο Κβαρατσκέλια στο 43', όμως οι "Φούριας Ρόχας" έκαναν την ανατροπή, αφού αρχικά είχε ισοφαρίσει στο 56' ο Φεράν Τόρρες. Αυτό το αποτέλεσμα φέρνει την Ισπανία στην κορυφή του ομίλου της Εθνικής με 4 βαθμούς, όμως έδειξε ότι η Γεωργία μόνο εύκολος αντίπαλος δεν πρόκειται να είναι.

Απίστευτη η Δανία στον αγώνα με τη Μολδαβία. Οι Σκανδιναβοί βάζοντας 5 γκολ στο πρώτο μέρος διέλυσαν τους αντιπάλους τους με 8-0. Το σκορ άνοιξε στο 19' ο Ντόλμπεργκ με πέναλτι, ενώ Ντάμσγκαρντ (22',29'), Λάρσεν (35') και Γένσεν (39') έκαναν το 5-0. Ο Ντόλμπεργκ πέτυχε κι άλλο γκολ στο 48', ενώ Σκοβ (81') και Ινγκβάρτσεν στο 89' έκαναν το τελικό 8-0.

Την δεύτερη νίκη στα προκριματικά πήρε η Αρμενία που χάρει σε τέρματα των Μπαρσεγκιάν στο 53' και Μπαϊραμιάν κέρδισε με 2-0  την Ισλανδία. Από την άλλοι οι Άγγλοι πέρασαν και από τα Τίρανα κερδίζοντας την Αλβανία με 0-2. Για τα "Τρία Λιοντάρια" ο Χάρι Κέιν ήταν σε σούπερ κατάσταση πετυχαίνοντας ένα γκολ (42'), είχε δοκάρι, ενώ... μοίρασε και μια ασίστ στον Φόντεν που στο 63' έγραψε το τελικό σκορ.

Στον αγώνα που άνοιξε τα τους αγώνες την Κυριακή (28/3) η Γαλλία δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα και επικράτησε του Καζακστάν με 0-2, εκτός έδρας, με γκολ των Ντεμπελέ (19') και αυτογκόλ του Μαλι (44').

Αναλυτικά οι αναμετρήσεις για τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου: 
Καζακστάν - Γαλλία 0-2
Δανία - Μολδαβία 8-0
Αλβανία - Αγγλία 0-2
Γεωργία - Ισπανία 1-2
Αρμενία - Ισλανδία 2-0



Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags