Facebook Pixel Ποια μέτρα; Αστέρας της Ρεάλ "έσπασε" την καραντίνα και πήγε διακοπές στη Βαλένθια!
| 2021-03-29 12:19:00

Ποια μέτρα; Αστέρας της Ρεάλ "έσπασε" την καραντίνα και πήγε διακοπές στη Βαλένθια!

Sportdog Team
Ποια μέτρα; Αστέρας της Ρεάλ "έσπασε" την καραντίνα και πήγε διακοπές στη Βαλένθια!

Στο πλαίσιο των περιοριστικών μέτρων για την εξάπλωση του κορωνοϊού, η ισπανική κυβέρνηση έχει απαγορεύσει τις διαδημοτικές μετακινήσεις μέχρι και τις 9 Απριλίου.

Ωστόσο, όπως σε κάθε χώρα, έτσι και στην Ισπανία, υπάρχουν ορισμένοι που δεν σέβονται τις κυβερνητικές αποφάσεις. Κι ένας απ΄ αυτούς είναι ο Μαρσέλο.

Ο Βραζιλιάνος οπισθοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης, εκμεταλλεύθηκε το διεθνές διάλειμμα για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022 και δεδομένου ότι δεν είχε υποχρεώσεις με την «σελεσάο», πήρε την οικογένεια του και πήγαν να απολαύσουν τις παραλίες της Βαλένθια.

Οπως μάλιστα αναφέρει το πρακτορείο EFE, ο 32χρονος άσος δεν φορούσε προστατευτική μάσκα, με αποτέλεσμα να εντοπισθεί ως... παραβάτης. Βέβαια, πέραν την δημοσιοποίησης του γεγονότος, το κακό είναι μηδαμινό για τον Μαρσέλο, ο οποίος σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία του δήμου της Βαλένθια, θα κληθεί να καταβάλει πρόστιμο ύψους από 60 μέχρι 600 ευρώ.

Κι εάν για τον μέσο Ισπανό πολίτη, το πρόστιμο είναι «τσουχτερό», για τον Μαρσέλο είναι ένα... πουρμπουάρ, δεδομένου ότι εισπράττει ετησίως, 12 εκατομμύρια ευρώ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags