Facebook Pixel Ολυμπιακός: Βρήκε ομάδα ο Ραφίνια μετά τον Ολυμπιακό - Υπέγραψε και ανακοινώθηκε
| 2021-03-29 20:04:00

Επίσημο: Βρήκε ομάδα ο Ραφίνια μετά τον Ολυμπιακό - Υπέγραψε και ανακοινώθηκε (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Επίσημο: Βρήκε ομάδα ο Ραφίνια μετά τον Ολυμπιακό - Υπέγραψε και ανακοινώθηκε (ΦΩΤΟ)

Ο Βραζιλιάνος έμεινε χωρίς σύλλογο για δύο μήνες, είδε τις διαπραγματεύσεις του με τη Φλαμένγκο να "ναυαγούν", αλλά τελικά βρήκε ομάδα για τη συνέχεια της καριέρας του.

Ολυμπιακός: Ο Βραζιλιάνος Ραφίνια, μετά την ολιγόμηνη παραμονή του στον Ολυμπιακό, συμφώνησε και θα συνεχίσει την καριέρα του σην Γκρέμιο του Πόρτο Αλέγκρε, στην οποία υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι τέλους του έτους.

 Ο 35χρονος παλιός άσος της Μπάγερν Μονάχου είχε υπογράψει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό στις 22 Αυγούστου 2020, προερχόμενος από την Φλαμένγκο, αλλά η συνεργασία ολοκληρώθηκε στις 2 Φεβρουαρίου, αφού ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έμεινε ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις του.

«Ο Ραφίνια είναι το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της Γκρέμιο για την αγωνιστική σεζόν του 2021» ανέφερε ο σύλλογος της Νότιας Βραζιλίας. Πέρασε 15 χρόνια της ποδοσφαιρικής καριέρας του στην Ευρώπη. Αφού παρέμεινε για πέντε σεζόν στη Σάλκε, έπαιξε για μία σεζόν στην Ιταλία με την Τζένοα, για να επανέλθει στην Μπουντεσλίγκα το 2011 με τα χρώματα της Μπάγερν, με την οποία κατέκτησε σε 266 παιχνίδια συνολικά 18 τίτλους, εκ των οποίων το Champions League του 2013.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Βραζιλίας, η Γκρέμιο ελπίζει να αποκτήσει ακόμη έναν Βραζιλιάνο της Μπάγερν, τον 30χρονο επιθετικό, Ντάγκλας Κόστα, που τώρα αγωνίζεται δανεικός από την πρωταθλήτρια Ευρώπης στην Γιουβέντους.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags