Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη Κετσετζόγλου για παίκτη που θέλει η ΑΕΚ - Τι γίνεται με επιθετικό και τερματοφύλακα!
| 2021-03-30 13:29:00

Αποκάλυψη Κετσετζόγλου για παίκτη που θέλει η ΑΕΚ - Τι γίνεται με επιθετικό και τερματοφύλακα!

Sportdog Team
Αποκάλυψη Κετσετζόγλου για παίκτη που θέλει η ΑΕΚ - Τι γίνεται με επιθετικό και τερματοφύλακα!

Την απόλυτη ταύτιση των αγωνιστικών στοιχείων του Ντάμιεν Ντα Σίλβα με αυτά που ψάχνει η ΑΕΚ για τον στόπερ-ηγέτη υπογράμμισε ο Κώστας Κετσετζόγλου. Τι είπε για φορ και γκολκίπερ.

Τους λόγους που η ΑΕΚ δείχνει να έχει καταλήξει στον Ντάμιεν Ντα Σίλβα ως τον «εκλεκτό» για να ηγηθεί της άμυνάς της εξήγησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Μιλώντας στην εκπομπή των Βασίλη Βέργη-Βάιου Τσούτσικα, εξήγησε ότι τα στοιχεία του (βασικός και αρχηγός σε καλή ομάδα, με γεμάτες σεζόν και ηγετική φυσιογνωμία) ταιριάζουν απόλυτα σε αυτό που ψάχνει η «Ένωση».

Τόνισε λοιπόν ότι έχουν γίνει ήδη συζητήσεις με την πλευρά του, στο πλαίσιο των οποίων οι «κιτρινόμαυροι» ενδέχεται να του προσφέρουν ακόμα και τριετές συμβόλαιο για να τον δελεάσουν.

Όσο για τις άλλες μεταγραφικές προτεραιότητες, υπογράμμισε ότι για την επίθεση βασικός στόχος είναι να μείνει ο Ολιβέιρα και μόνο σε περίπτωση αποχώρησής του, θ’ αναζητηθεί άλλος, ενώ για τον τερματοφύλακα σημείωσε ότι (πέρα από το ύψος) βασικό ρόλο στην επιλογή του θα έχει και η ικανότητά του να παίζει με τα πόδια.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags