Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Έκπληξη Μπόλονι με Έλληνα άσο - Βρήκε στόπερ... από το πουθενά!
| 2021-03-30 16:24:00

Έκπληξη Μπόλονι με Έλληνα άσο - Βρήκε στόπερ... από το πουθενά για τον Παναθηναϊκό!

Έκπληξη Μπόλονι με Έλληνα άσο - Βρήκε στόπερ... από το πουθενά για τον Παναθηναϊκό!

Το... κόλπο που ετοιμάζει ο Ρουμάνος τεχνικός προκειμένου να εκμεταλλευτεί τόσο τα προσόντα του παίκτη όσο και το βάθος του "πράσινου" ρόστερ.
 

Παναθηναϊκός: Γνωστή έγινε την Κυριακή (28/3) η είδηση, ότι ο Δημήτρης Κουρμπέλης θα μείνει εκτός δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν, καθώς η εξέλιξη της αποθεραπείας του δεν είναι η επιθυμητή.

Μάλιστα κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται ο αρχηγός του Παναθηναϊκού να περάσει, ξανά, την πόρτα του χειρουργείου! Θυμίζουμε, πως η επέμβαση στην οποία είχε υποβληθεί ήταν στους κοιλιακούς.

Με την επιστροφή του πάντως, όταν γίνει απολύτως υγιής,είναι πιθανό να δούμε τον Κουρμπέλη να αλλάζει θέση. Συγκεκριμένα να πηγαίνει πιο πίσω στις θέσεις των στόπερ, εκεί όπου ο αρχηγός έχει δείξει πως μπορεί να ανταποκριθεί άψογα, όσες φορές έχει κληθεί ν' αγωνιστεί εκεί.

Μην ξεχνάμε ότι η μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού έχει μαζέψει..  πολύ κόσμο με Μαουρίτσιο, Σανκαρέ, Αλεξανδροπουλο, Αγιούμπ. Κι αν ο τελευταίος κρίνεται αμφίβολο αν θα παραμείνει και την επόμενη χρονιά στο Κορωπί, ο Κουρμπέλης προστίθεται ως μια επιλογή που θα μπορεί να βοηθήσει τόσο στον άξονα, όσο και στο κέντρο της άμυνας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags