Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας - Γεωργία: Γιατί... ζορίζεται η Εθνική με τη Γεωργία - Κλεισμένα τα άκρα, σκούρα από τον άξονα
| 2021-03-31 22:51:00

Γιατί... ζορίζεται η Εθνική με τη Γεωργία - Κλεισμένα τα άκρα, σκούρα από τον άξονα

Του Χρήστου Δημόπουλου
Γιατί... ζορίζεται η Εθνική με τη Γεωργία - Κλεισμένα τα άκρα, σκούρα από τον άξονα

Η αντίπαλος μπορεί να έχει ρίξει λογικά το περισσότερο βάρος στην άμυνα, όμως υπάρχουν φάσεις που στην αντεπίθεση μοιάζει (και είναι) πολύ απειλητική.

Εθνική Ελλάδας - Γεωργία: Η Εθνική ομάδα έχει δυσκολευτεί αρκετά στο πρώτο ημίχρονο με την Γεωργία στην Τούμπα. Μεγαλύτερη στιγμή για την «γαλανόλευκη» στο πρώτο αυτό μέρος ήταν η ευκαιρία του Τζόλη, στον οποίο στρώθηκε η μπάλα, εκτέλεσε με το δεξί αλλά το πλασέ του δεν βρήκε εστία.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα είναι, ότι οι Γεωργιανοί έχουν κλείσει καλά τα άκρα τους. Η Εθνική διαθέτει μεγάλη δυναμική τόσο στους εξτρέμ, όσο και στα πλάγια μπακ της, με τον αγώνα σήμερα να έχει δυσκολέψει τους διεθνείς που αγωνίζονται εκεί.

Ως αποτέλεσμα των παραπάνω, ο Φορτούνης βρίσκει κάποιους παραπάνω χώρους στον άξονα και επιχειρεί να δημιουργήσει απειλητικές καταστάσεις για την εστία του Λόρια. Έχουν υπάρξει φάσεις που του έχει επιτραπεί να κουβαλήσει την μπάλα, αλλά κάτι λείπει στην τελική προσπάθεια. Την ίδια στιγμή, ελάχιστη εμπλοκή στο παιχνίδι έχει και ο Μπακασέτας.

Σημειώνεται, πως η Γεωργία μπορεί να έχει ρίξει λογικά το περισσότερο βάρος στην άμυνα, όμως υπάρχουν φάσεις που στην αντεπίθεση μοιάζει (και είναι) πολύ απειλητική. Επομένως, το ματς θέλει μεγάλη προσοχή στο δεύτερο 45λεπτο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags