Facebook Pixel Άρης - Άκης Μάντζιος: Στάζει... μέλι για τον Μήτρογλου ο Μάντζιος - Αυτόν έχρισε "κλειδί" για τον Άρη
| 2021-04-01 21:33:00

Στάζει... μέλι για τον Μήτρογλου ο Μάντζιος - Αυτόν έχρισε "κλειδί" για τον Άρη

Sportdog Team
Στάζει... μέλι για τον Μήτρογλου ο Μάντζιος - Αυτόν έχρισε "κλειδί" για τον Άρη

Συνέντευξη στη NOVA έδωσε ο τεχνικός των Κίτρινων

Άρης - Άκης Μάντζιος: Οι Κίτρινοι συνεχίζουν την... μάχη για το ευρωπαϊκό εισιτήριο με επόμενο αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης της Κυριακή (4/4). Ο προπονητής της ομάδας έδωσε συνέντευξη στη NOVA, όπου αναφέρθηκε για την προσεχή αναμέτρηση, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια τόσο για τον Κώστα Μήτρογλου και τον Νικόλα Ιωάννου, ενώ για τον Λούκας Σάσα τόνισε ότι είναι παίκτης κλειδί για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Για το πώς ωφέλησε τον Άρη η διακοπή του πρωταθλήματος: "Νομίζω μας έκανε καλό, γιατί η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο διάστημα μαζεύτηκαν αρκετοί τραυματισμοί, οπότε ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να κερδίσουμε χρόνο ώστε να μπορέσουν τα παιδιά να επανέλθουν και να είναι κοντά μας".

Για τις απουσίες ενόψει του αγώνα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης: "Σίγουρα εκτός παιχνιδιού θα είναι ο Κάτσε και ο Μπεναλουάν, οι οποίοι χρειάζονται ακόμη περισσότερο χρόνο. Από κει και πέρα νομίζω τα υπόλοιπα παιδιά θα είναι διαθέσιμα".

Για το αν τον ικανοποιεί η προσπάθεια που επέδειξε ο Κώστας Μήτρογλου για να επιστρέψει γρήγορα από τον τραυματισμό του: "Σίγουρα μας ικανοποιεί, ο Κώστας, το έχουμε ξαναπεί, είναι χαρισματικός παίκτης και σκόρερ. Ήρθε να μας βοηθήσει και με την εμπειρία του και με την ποιότητα του. Στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στάθηκε άτυχος, δούλεψε όμως με διάθεση να επανέλθει γρηγορότερα, δουλεύει περισσότερο από πριν και αυτό χαροποιεί και εμάς και θεωρώ και τον ίδιο".

Για τα τρία ενενηντάλεπτα που αγωνίστηκε ο Νικόλας Ιωάννου με την Κύπρο στα προκριματικά του Μουντιάλ: "Είναι σημαντικό που πήρε τον χρόνο του. Σίγουρα ήταν μαζεμένα τα παιχνίδια με τρία ενενηντάλεπτα σε επτά ημέρες, αλλά είναι σημαντικό ότι πήρε ενενηντάλεπτα. Ο Νικόλας είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, εξαιρετικός χαρακτήρας, επαγγελματίας και σίγουρα τον έχει η ομάδα μας ανάγκη".

Για το που έριξε το βάρος στις προπονήσεις κατά τη διάρκεια της διακοπής των εθνικών ομάδων: "Δεν αλλάξαμε πολλά πράγματα στον τρόπο δουλειάς μας. Σίγουρα είναι και μια περίοδος στην οποία δε μπορείς να επιβαρύνεις τους ποδοσφαιριστές σου με πολλά πράγματα. Δουλέψαμε κανονικά σε κομμάτια που δουλεύουμε σε οποιοδήποτε μικρόκυκλο και όταν έχουμε πρωτάθλημα και από κει και πέρα κερδίσαμε χρόνο για να είναι οι τραυματίες κοντά μας".

Για το παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης: "Ένα παιχνίδι δύσκολο, όπως είναι όλα τα παιχνίδια. Έχουμε νέα παιχνίδια μπροστά μας μέχρι να ολοκληρωθούν τα play-off, όλα τα παιχνίδια έχουν τον βαθμό δυσκολίας. Ο Αστέρας είναι μια πολύ καλή ομάδα, μια έμπειρη ομάδα. Έχει έναν κορμό που παίζει αρκετά χρόνια μαζί. Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να παρουσιαστούμε πάρα πολύ καλοί και να το κερδίσουμε".

Για το πόσο βοηθητικό είναι για τον ίδιο και τους συνεργάτες του το ότι γνωρίζει καλά τον αντίπαλο, αφού αυτό θα είναι το πέμπτο εφετινό μεταξύ τους παιχνίδι: "Ναι είναι το πέμπτο. Είναι και τα δύο παιχνίδια του Κυπέλλου. Είναι μια ομάδα που γνωρίζουμε, όπως μας γνωρίζει και η Τρίπολη. Δεν μπορεί να παρουσιάσει κάτι διαφορετικό σε σχέση με αυτό που είχε παρουσιάσει στα προηγούμενα παιχνίδια. Απλά είναι καθαρά θέμα το πώς θα παρουσιαστεί κάθε ομάδα, πώς θα παρουσιαστούμε εμείς στο παιχνίδι αυτό που πρέπει και θέλουμε να κερδίσουμε".

Για την ανανέωση του Λούκας Σάσα: "Σίγουρα είναι σημαντικό για την ομάδα, μένει ο κορμός. Υπάρχουν αρκετά συμβόλαια που είναι σε ισχύ για τη νέα χρονιά. Ο Λούκας είναι ένας παίκτης κομβικός για την ομάδα, ένας εξαιρετικός επαγγελματίας και σίγουρα χαροποιεί την ομάδα μας το γεγονός ότι παρέμεινε".

Για το αν το πιο σημαντικό, ενόψει της νέας σεζόν, είναι το γεγονός ότι ο Άρης θα έχει πολλούς παίκτες από το φετινό ρόστερ: "Πολύ σημαντικό για κάθε ομάδα. Φέτος η ομάδα έχει κάνει εξαιρετική χρονιά, εξαιρετική πορεία. Είναι σημαντικό για τη νέα χρονιά που θα είναι επίσης απαιτητική, να παρουσιαστεί ο Άρης το ίδιο ανταγωνιστικός και ακόμα καλύτερος, και είναι σημαντικό ο μεγαλύτερος αριθμός των παικτών να είναι στην ομάδα και να μην προσπαθείς πάλι να χτίσεις μια ομάδα με πολλές αλλαγές", κατέληξε ο προπονητής της ΠΑΕ Άρης Άκης Μάντζιος.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags