Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: "Ρουκέτες" Σαλπιγγίδη για την Εθνική - "Η Γεωργία μας έκλεψε..."
| 2021-04-01 20:08:00

"Ρουκέτες" Σαλπιγγίδη για την Εθνική - "Η Γεωργία μας έκλεψε..." - Ατακάρες για Ζαγοράκη και Τζόλη

Sportdog Team
"Ρουκέτες" Σαλπιγγίδη για την Εθνική - "Η Γεωργία μας έκλεψε..." - Ατακάρες για Ζαγοράκη και Τζόλη

Δηλώσεις που θα συζητηθούν από τον παλαίμαχο άσο. Τι έφταιξε για τη γκέλα με τη Γεωρία και τι πάει λάθος στην Εθνική.
 

Εθνική Ελλάδας: Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ της Εθνικής ομάδας, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, και μίλησε για το πλάνο της Εθνικής ομάδας, την εικόνα της κόντρα στη Γεωργία, τον Τζόλη αλλά και την εκλογή του Ζαγοράκη στην προεδρία της ΕΠΟ.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για το πλάνο της Εθνικής ομάδας: «Εμείς που παρακολουθούμε την Εθνική και δεν την ζούμε καθημερινά, δεν μπορούμε να εξηγήσουμε τι ακριβώς συμβαίνει. Όσοι έχουν καθημερινή τριβή με την ομάδα γνωρίζουν καλύτερα. Αυτό που είναι δύσκολο να ερμηνευτεί είναι ο λόγος που είχε η ομάδα αυτή την εικόνα. Δεν είχαμε ομοιογένεια ως ομάδα. Ή ήμασταν σε πολύ κακή βραδιά και δεν λειτούργησε τίποτα ή δεν έχουμε αυτοπεποίθηση. Ολος ο μηχανισμός της Εθνικής λειτούργησε αρνητικά κόντρα στη Γεωργία. Φυσικά ρόλο έπαιξε ο αντίπαλός μας που ήταν πολύ καλός. Κόντρα στην Ισπανία πήραμε το μέγιστο, οι άλλες ομάδες δύσκολα θα πάρουν βαθμό εκεί. Είμαστε μια ομάδα καλή αλλά πρέπει να έχουμε διαφορετική αντιμετώπιση ανάλογα τον αντίπαλο που έχουμε. Ηταν μια κακή βραδιά, δεν λειτούργησε τίποτα και η Γεωργία λειτούργησε εξαιρετικά στο τρανζίσιον. όταν μιλάμε για επίπεδο εθνικών ομάδων ξέρουν τα παιδιά πως πρέπει να παίξουν, δε νομίζω πως είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα οι θέσεις των παικτών. Στις αλλαγές του προπονητή, μπορώ να πω πως εξαρτάται από την προσέγγιση του κάθε προπονητή. Ισως να ήθελε να δοκιμάσει πράγματα και να κατέληξε σε συγκεκριμένα πράγματα. Αυτό που περιμέναμε να δούμε από την Εθνική, το είδαμε από την Γεωργία. Για μένα όποια και να είναι κριτική στην Εθνική, σημασία έχει η εικόνα που είδαμε στην Τούμπα. Η Γεωργία μας έκλεψε την αυτοπεποίθηση που θα χτίζαμε στη συνέχεια».

Για τον Κβαρατσχέλια: «Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής, έδειξε καλά στοιχεία και μας έστελνε μηνύματα πως έπρεπε να τον προσέξουμε. Από τη στιγμή που έφτασε στην περιοχή ήθελε τύχη για να μην σκοράρει. Για να τον σταματήσουμε έπρεπε να ντουμπλάρουμε στο μαρκάρισμά του».

Για τον Τζόλη: «Είναι κομμάτι του παιχνιδιού το να μην σκοράρει ένας παίκτης, όταν δεν έρχεται εύκολα το γκολ η αυτοπεποίθηση πέφτει. Μόνο αυτός ξέρει αν έχει άγχος αλλά αυτό μέσα από το παιχνίδι δεν μπορείς να το καταλάβεις».

Για την εκλογή του Ζαγοράκη στην προεδρία της ΕΠΟ: «Ο σκοπός της εκλογής είναι να βοηθήσει την Εθνική ομάδα. Ηταν η ιδανική λύση με τα σημερινά δεδομένα και την διάθεση του Θοδωρή και εύχομαι να έρθουν καλύτερες στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στην Εθνική ομάδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags