Facebook Pixel Ατλετίκ Μπιλμπάο - Ρεάλ Σοσιεδάδ: Δεν υπάρχει κανένας κορωνοϊός - Απίστευτες σκηνές στην Ισπανία πριν τον τελικό κυπέλλου (ΦΩΤΟ)
| 2021-04-02 21:05:00

Δεν υπάρχει κανένας κορωνοϊός - Απίστευτες σκηνές στην Ισπανία πριν τον τελικό κυπέλλου (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Δεν υπάρχει κανένας κορωνοϊός - Απίστευτες σκηνές στην Ισπανία πριν τον τελικό κυπέλλου (ΦΩΤΟ)

Η... τρέλα των οπαδών της Μπιλμπάο και της Σοσιεδάδ δεν καταλαβαίνει από καμία... πανδημία

Ατλετίκ Μπιλμπάο - Ρεάλ Σοσιεδάδ: Οι εικόνες που έρχονται από την Ισπανία είναι πραγματικά εντυπωσιακές και δείχνουν το πάθος των οπαδών των δύο ομάδων, όμως σίγουρα είναι τελείως λάθος για την εποχή του κορωνοϊού που ζούμε. Πιο συγκεκριμένα το Σάββατο (3/4) οι δύο... γίγαντες της χώρας των Βάσκων παίζουν για τον τελικό που κυπέλλου Ισπανίας του 2020. Πρόκειται για το πρώτο ντέρμπι σε τελικό από την δεκαετία του 80 και το πάθος για διάκριση ξεχειλίζει.

Έτσι χιλιάδες φίλοι τόσο στο Μπιλμπάο, όσο και στο Σαν Σεμπαστιάν, ξεχνώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα, συγκεντρώθηκαν κατά την αναχώρηση των ομάδων για τη Σεβίλλη όπου θα διεξαχθεί ο τελικός. Από την μια τα... λιοντάρια του Μπιλμπάο, που θέλουν τον πρώτο τους τίτλο από το 1984 και συνολικά το 24ο τους, έφυγαν το απόγευμα της Πέμπτης με πούλμαν και πολλοί οπαδοί τους συνόδευσαν τραγουδώντας και χορεύοντας ακόμα και χωρίς μάσκες.

Μια μέρα μετά, την Παρασκευή (2/4) και παρά το γεγονός ότι η Χώρα των Βάσκων έμπαινε στην πορτοκαλί ζώνη, οι φίλοι της Σοσιεδάδ δεν κατάλαβαν... τίποτα και έπραξαν ακριβώς το ίδιο κατά την αναχώρηση της δικής τους ομάδας. Ο τελικός μεταξύ Ατλετίκ Μπιλμπάο και Ρεάλ Σοσιεδάδ είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο (3/4) στις 22:30.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags