Facebook Pixel Ντόρτμουντ - Έρλινγκ Χάαλαντ: Έξαλλοι στην Ντόρτμουντ με Χάαλαντ - Η κινήσεις που εξόργισαν τους Γερμανούς
| 2021-04-03 00:05:00

Έξαλλοι στην Ντόρτμουντ με Χάαλαντ - Η κινήσεις που εξόργισαν τους Γερμανούς

Sportdog Team
Έξαλλοι στην Ντόρτμουντ με Χάαλαντ - Η κινήσεις που εξόργισαν τους Γερμανούς

Φαίνεται ότι ο μήνας του... μέλιτος τελείωσε για τις δύο πλευρές

Ντόρτμουντ - Έρλινγκ Χάαλαντ: Ο Νορβηγός σούπερ σταρ και ο μανάτζέρ του, Μίνο Ραϊόλα, άρχισαν τις συναντήσεις με ομάδες της Ευρώπης προετοιμάζοντας το έδαφος για την επικείμενη μεταγραφή του νεαρού πιθανότατα το καλοκαίρι. Αυτό που εξόργισε τους Γερμανούς ήταν το γεγονός ότι δεν υπήρξε καμία ενημέρωση προς αυτούς, με τους ίδιους να μαθαίνουν τα νέα από τις αθλητικές ιστοσελίδες. Σίγουρα όλοι στην Βεσταφαλία θεωρούν σίγουρο ότι ο παίκτης θα πάρει μεταγραφή, όμως βλέποντας τον πατέρα και τον μάνατζερ του να... περιφέρονται σε Βαρκελώνη και Μαδρίτη, ενώ η ομάδα δεν έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της, έχοντας στόχο ξανά την έξοδο στο Champions League, τους έβγαλε από τα... ρούχα τους.



Υπάρχει έντονη φημολογία ότι ο αρχισκόρερ της γερμανικής ομάδας υπέγραψε εκεί με την προϋπόθεση να υπάρχει ρήτρα πώλησης, με πολλούς να εικάζουν ότι αυτή είναι 75 εκατομμυρίων και ενεργοποιείται το καλοκαίρι του 2022. Ωστόσο η εμφανίσεις του Νορβηγού έχουν κάνει τους πάντες να θεωρούν ότι η αξία του υπερβαίνει το συγκεκριμένο ποσό και κανείς τους δεν μπορεί να περιμένει μέχρι τότε για την απόκτησή του.
Μπορεί ο γερμανικός σύλλογος να βασίζεται στις μεταγραφές, η κίνηση όμως του Ραϊόλα τους εξόργισε, μιας και έδωσε την εντύπωση ότι οι ίδιοι δεν έχουν κανένα λόγο στην πώληση του Χάαλαντ. Οι "κιτρινόμαυροι" δεν πιστεύουν ότι ο Ιταλός ατζέντης θα έχει κέρδος από αυτό που έγινε, όμως πιστεύουν ότι το timing ήταν λάθος. 

Αν η τιμή του παίκτη ξεπερνούσε τα 100 εκατομμύρια, ούτε η Ρεάλ ούτε η Μπαρτσελόνα θα μπορούσαν να κάνουν κάποια κίνηση. Οι αιώνιοι αντίπαλοι της Ισπανίας αν και πρόκειται για δύο εκ των κορυφαίων ομάδων στον κόσμο αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Αυτό εγείρει το ερώτημα του γιατί ο Ραϊόλα έκανε συναντήσεις μαζί τους και μάλιστα δημόσια; Η απάντηση είναι οι δημόσιες σχέσεις. Από την μια και οι δύο σύλλογοι δείχνουν στον κόσμο τους ότι θα κάνουν το βήμα παραπάνω το καλοκαίρι, ενώ ο ίδιος ο Ραϊόλα δείχνει στους υπόλοιπους που θέλουν τον παίκτη του ότι μιλάει με Μπαρτσελόνα και Ρεάλ, αυξάνοντας τις απαιτήσεις του.

Η μόνη ηττημένη σε όλη την υπόθεση είναι η Ντόρτμουντ που φαίνεται να μην έχει τον πρώτο ρόλο στην πώληση του Έρλινγκ Χάαλαντ, ενώ σίγουρα κερδισμένος ήταν ο Μίνο Ραϊόλα που έδειξε για ακόμα μια φορά την δύναμή του στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags