Facebook Pixel ΑΕΚ: Τα αλλάζει όλα στην ΑΕΚ ο Μελισσανίδης - Ρίχνει χρήμα για σούπερ μεταγραφή - Φέρνει… Γκαμάρα!
| 2021-04-03 14:00:00

Τα αλλάζει όλα στην ΑΕΚ ο Μελισσανίδης - Ρίχνει χρήμα για σούπερ μεταγραφή - Φέρνει… Γκαμάρα!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Τα αλλάζει όλα στην ΑΕΚ ο Μελισσανίδης - Ρίχνει χρήμα για σούπερ μεταγραφή - Φέρνει… Γκαμάρα!

Η Ένωση κυνηγάει μία δυνατή μεταγραφή, που θα την ανεβάσει επίπεδο. Ποιος είναι ο παίκτης, γιατί θυμίζει τον παλαίμαχο άσο και ποιος είναι ο στόχος για το φετινό καλοκαίρι. Θηρίο για την άμυνα, το οποίο σε συνδυασμό με την τρομακτική του μορφή αποτελεί τον φόβο κάθε επιθετικού.

ΑΕΚ: Μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα περίπτωση μπήκε στη λίστα της ΑΕΚ για την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας. Πρόκειται για τον Φαμπιάν Μπαλμπουενά, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τη Γουέστ Χαμ.

Ο 29χρονος αμυντικός μετρά 12 συμμετοχές φέτος στην Premier League, έχοντας πετύχει ένα γκολ (στο 3-3 με την Τότεναμ), ενώ έχει 3 συμμετοχές στο Λιγκ Καπ και μία στο Κύπελλο Αγγλίας. Πρόκειται για ένα κυριολεκτικά θηρίο (ύψος 1,88) στην άμυνα, το οποίο σε συνδυασμό με την τρομακτική του μορφή αποτελεί τον φόβο κάθε επιθετικού.

Είναι ένας στόπερ με μεγάλη εμπειρία και με δυνατό του στοιχείο την κυριαρχία στο ψηλό παιχνίδι. Καθαρίζει στον αέρα και γεμίζει την αντίπαλη περιοχή όταν ανεβαίνει σε φορτώματα από στατικές φάσεις. Γνώστες της Πρέμιερ Λιγκ κάνουν λόγο για έναν κλασσικό Παραγουανό αμυντικό τύπου Κάρλος Γκαμάρα, ο οποίος είχε περάσει από την ΑΕΚ ως δανεικός από τη Φλαμένγκο τη σεζόν 2001-2002. Το στυλ του όμως είναι σαφώς πιο εκφοβιστικό...

Είναι ένας παίκτης με βαρύ κορμί για Πρέμιερ Λιγκ, γι΄αυτό και το ιστορικό των τραυματισμών του δεν είναι λευκό. Στην Ελλάδα όμως σίγουρα αποτελεί πολυτέλεια, αν και πρόσφατα ο μανατζερ του δήλωσε ότι ο Μπαλμπουένα θα συνεχίσει σίγουρα στην Ευρώπη με πρώτη επιλογή Αγγλία ή Ισπανία.

Η ΑΕΚ πάντως έχει σε πρώτο πλάνο την περίπτωση του Ντα Σίλβα της Ρεν και αν δεν τελεσφορήσει η συγκεκριμένη υπόθεση τότε θα στραφεί στις εναλλακτικές, όπως του Παραγουανού, ο οποίος όπως μεταφέρεται από το ρεπορτάζ, δεν είναι ψηλά στην κιτρινόμαυρη λίστα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτός είναι ο… εκλεκτός Ζαγοράκη - Τον στηρίζει η ΑΕΚ - Έξαλλοι στον Ολυμπιακό, πιέζουν για αλλαγή!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags