Facebook Pixel Premier League: Απίστευτα πράγματα - Ξεγυρισμένη πεντάρα Γουέστ Μπρομ στην Τσέλσι στο Λονδίνο! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-04-03 16:48:00

Απίστευτα πράγματα - Ξεγυρισμένη πεντάρα Γουέστ Μπρομ στην Τσέλσι στο Λονδίνο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Απίστευτα πράγματα - Ξεγυρισμένη πεντάρα Γουέστ Μπρομ στην Τσέλσι στο Λονδίνο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Μπλέ προηγήθηκαν, όμως έμειναν με 10 παίκτες από νωρίς στο ματς, με αποτέλεσμα να γνωρίσουν ταπαεινωτική ήττα με 5-2!

Premier League: Η Γουέστ Μπρομ, από τα φαβορί για υποβιβασμό, έκανε τη μεγάλη έκπληξη σήμερα στο Λονδίνο, επικρατώντας της Τσέλσι με το εντυπωσιακό 5-2, στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής της Premier League.

Οι «μπλε», που ήταν αήτττηοι από τότε που ανέλαβε τα ηνία τους ο Τόμας Τούχελ (14 ματς) πλήρωσαν, εκτός από τη μέτρια εμφάνιση τους, και τη γρήγορη αποβολή του Τιάγκο Σίλβα, ο οποίος άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες από το 29ο λεπτό.  

 Η Τσέλσι προηγήθηκε στο 27' με τον Κρίστιαν Πούλισικ, αλλά στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό πλεονέκτημα και ανέτρεψαν το σκορ με δύο γκολ του Ματέους Περέιρα, μέσα σε δύο λεπτά, στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, και ολοκλήρωσαν τη μεγάλη επιτυχία με τα γκολ του Ρόμπινσον (63', 90'+) και Ντιανιέ (68'). 

Το μόνο που κατάφερε η Τσέλσι ήταν να μειώσει το σκορ με τον Μάουντ στ 71ο λεπτό. Με την ήττα αυτή η Τσέλσι έχασε έδαφος στη διεκδίκηση της τέταρτης θέσης και τη συμμετοχής στο Champions League.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags