Facebook Pixel Ολυμπιακός - Μπελχαντά: Έσκασε τώρα! Αυτόν τον παιχταρά θέλει ο Ολυμπιακός (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-04-03 23:31:00

Έσκασε τώρα! Αυτόν τον παιχταρά θέλει ο Ολυμπιακός - Μεγάλο όνομα - Είναι... παλιά "καψούρα" (Vid)

Sportdog Team
Έσκασε τώρα! Αυτόν τον παιχταρά θέλει ο Ολυμπιακός - Μεγάλο όνομα - Είναι... παλιά "καψούρα" (Vid)

Μπορεί την Κυριακή (4/4) να αντιμετωπίζει την ΑΕΚ, όμως οι "ερυθρόλευκοι" δεν αφήνουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό στην άκρη

Ολυμπιακός - Γιουνές: Μπελχαντά Έτοιμοι να ενεργοποιήσουν ακόμα μια... έξυπνη βόμβα είναι στον Πειραιά. Οι "ερυθρόλευκοι" φέρονται να έχουν έρθει σε επαφή με τον Μαροκινό, 31 ετών μέσο, που έχει μείνει ελεύθερος τον Μάρτιο από την Γαλατά. Μάλιστα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι έχουν ήδη γίνει οι πρώτες επαφές ενώ φέρεται να απασχολεί και άλλες ομάδες του εξωτερικού, όπως η Νις.

Ο διεθνής Αφρικανός έχει αγωνιστεί και σαν κρυφός επιθετικός, αλλά και σαν εξτρέμ αλλά και σε θέσεις του κέντρου, ενώ έχει εμπειρία σε Γαλλία, Ουκρανία, Γερμανία με Σάλκε αλλά και τη Γαλατά. Φέτος είχε σεζόν με 28 αγώνες, 8 γκολ και 3 ασίστ. Στην καριέρα του έχει πάρει πρωτάθλημα Γαλλίας με Μονπελιέ, 2 πρωταθλήματα στην Ουκρανία με τη Ντιναμό Κιέβου, 2 Κύπελλα Ουκρανίας, δύο πρωταθλήματα Τουρκίας με Γαλατά, ένα Κύπελλο Τουρκίας και ένα τουρκικό Super Cup. Στο παρελθόν έχει τεθεί αντιμέτωπος με τον Ολυμπιακό όταν ήταν στη Μονπελιέ. Ήταν τη σεζόν 2012-2013 στο Champions League με δύο νίκες των Γάλλων - 2-1 εκτός έδρας και 3-1 εντός - όπου είχε σκοράρει στο 2ο παιχνίδι. Το ύψος του συμβολαίου του θεωρείται αρκετά υψηλό, και ίσως αποδειχθεί εμπόδιο, όμως από την πλευρά του παίκτη βγαίνει ότι ο ίδιος θέλει να περιμένει για την τελική του απόφαση.

Ουσιαστικά με την υπόθεση Μπελχαντά ο Ολυμπιακός θέλει να βρει ένα νέο... Ελ Αραμπί, μιας και οι δύο τους έχουν πολλά χαρακτηριστικά, εκτός από την κοινή καταγωγή και την ποδοσφαιρική γαλούχηση στην Γαλλία.


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags