Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός: Γι' αυτό τον θέλει ο ΠΑΟ - Όταν ο Ιωαννίδης και ο... Έλληνας Φελαϊνί "τρέλαναν" κόσμο με την Κ-19!
| 2021-04-04 11:16:00

Γι' αυτό τον θέλει ο ΠΑΟ - Όταν ο Ιωαννίδης και ο... Έλληνας Φελαϊνί "τρέλαναν" κόσμο με την Κ-19!

Γι' αυτό τον θέλει ο ΠΑΟ - Όταν ο Ιωαννίδης και ο... Έλληνας Φελαϊνί "τρέλαναν" κόσμο με την Κ-19!

Πώς ο Κομπότης ετοιμάζεται να κλείσει άλλη μία σημαντική μεταγραφή στον Παναθηναϊκό του Γιάννη Αλαφούζου. Ο μικρός που ξεχωρίζει, η κοινή πορεία με έναν άλλο Πράσινο και τι θα γίνει το καλοκαίρι.

Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός: Ο Παναθηναϊκός σκανάρει την ελληνική αγορά και έχει τις «κεραίες» του ανοιχτές, για κάθε πιθανή περίπτωση που τηρεί τις προϋποθέσεις μίας καλής επένδυσης. Κάπως έτσι, άλλωστε, απέκτησαν οι «πράσινοι» το περασμένο καλοκαίρι τον Φώτη Ιωαννίδη από τον Λεβαδειακό, που σήμερα λογίζεται ένα από τα βασικά επιθετικά... όπλα του «τριφυλλιού».

Μίας και αναφερθήκαμε στους Βοιωτούς, αξίζει να αναφέρουμε ότι οι σχέσεις ανάμεσα σε Γιάννη Αλαφούζο για Γιάννη Κομπότη είναι στενές. Έχουν καλή μεταξύ τους επαφή κι επικοινωνία, με ό,τι μπορεί αυτί να συνεπάγεται.

Ένα από τα ενδιαφέροντα projects που «τρέχουν» φέτος στον Λεβαδειακό είναι εκείνο του Γιώργου Νίκα. Του Έλληνα... Φελαϊνί όπως τον αποκαλούν, λόγω της ομοιότητας που έχει εμφανισιακά (και ειδικά στο μαλλί) με τον Βέλγο σούπερ σταρ. Ο Νίκας ανήκει στην ίδια γενιά με τον Ιωαννίδη και συμπεριλαμβάνεται σε μία πολύ καλή φουρνιά που έβγαλε τα προηγούμενα 2-3 χρόνια ο Λεβαδειακός. Φέτος στην Super League 2 o 21χρονος μετράει 16 συμμετοχές, με 1 γκολ και 1 ασίστ.

Φώτης Ιωαννίδης και Γιώργος Νίκας, όπως προείπαμε, ανήκουν στην ίδια φουρνιά. Μάλιστα στις 28 Σεπτεμβρίου του 2017 υπέγραψαν μαζί το πρώτο επαγγελματικό τους συμβόλαιο με τον Λεβαδειακό. Αγωνίστηκαν μαζί για μία τετραετία, με τον σημερινό παίκτη του Παναθηναϊκού να κάνει τελικά πρώτος το... ξεπέταγμα. Μάλιστα ειδικά στην Κ-19 με την ομάδα της Λιβαδειάς Ιωαννίδης και Νίκας έβγαλαν... μάτια, μπαίνοντας από τότε σιγά-σιγά στο στόχαστρο των μεγάλων της Super League.

Το συμβόλαιο του νεαρού αμυντικού χαφ με τους Βοιωτούς λήγει το 2022. Άρα το καλοκαίρι δεν μένει ελεύθερος. Ωστόσο, όπως σας έχει ενημερώσει ήδη το Sportdog, σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός εκδήλωνε ενδιαφέρον για την περίπτωσή του, θα είχε πλεονέκτημα έναντι οποιουδήποτε άλλου επίδοξου διεκδικητή. Βλέπετε η στενή επαφή Αλαφούζου-Κομπότη παίζει το ρόλο της...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα ο Νίνης, παίζει στον ΠΑΟ - Κομβικό ντέρμπι με ΠΑΟΚ - Θέλω Σισέ, Λέτο..."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags