Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Η πρώτη μεταγραφή ΠΑΟΚ για το καλοκαίρι - Επαφή με TOP ευρωπαϊκή ομάδα - "Χουνέρι" σε Μπέο!
| 2021-04-04 12:30:00

Η πρώτη μεταγραφή ΠΑΟΚ για το καλοκαίρι - Επαφή με TOP ευρωπαϊκή ομάδα - "Χουνέρι" σε Μπέο!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Η πρώτη μεταγραφή ΠΑΟΚ για το καλοκαίρι - Επαφή με TOP ευρωπαϊκή ομάδα - "Χουνέρι" σε Μπέο!

Ο Πάμπλο Γκαρσία έδωσε το "οκ" και ξεκίνησαν οι συζητήσεις για να κλείσει άμεσα το deal. Δεν είναι εύκολη υπόθεση, θα χρειαστεί χρόνο και χρήματα. Γιατί έμεινε... με άδεια χέρια ο Αχιλλέας Μπέος;

ΠΑΟΚ: Η αποχώρηση του Δημήτρη Γιαννούλη έβαλε τον ΠΑΟΚ σε διαδικασία αναζήτησης αριστερού μπακ, με τους ανθρώπους να ρισκάρουν αποκτώντας τον Αμπντούλ Ραχμάν Μπάμπα. Το ρίσκο δεν έγκειται τόσο στην ποιότητα του παίκτη, που είναι δεδομένη, όσο στη σημαντική αποχή του από τα γήπεδα λόγω τραυματισμών και στην ευπάθειά του στον εν λόγω τομέα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δικέφαλος απέρριψε την περίπτωση του Φράνκο Φεράρι του Βόλου ΝΠΣ, ο οποίος θεωρούταν "κλεισμένος". Δύο μήνες μετά, οι "ασπρόμαυροι" αισθάνονται δικαιωμένοι για την επιλογή τους, καθώς ο Μπάμπα βρίσκεται διαρκώς σε ανοδική πορεία. Όχι μόνο έχει πάρει φανέλα βασικού στον ΠΑΟΚ, αλλά κλήθηκε στην εθνική Γκάνας, για λογαριασμό της οποίας πέτυχε και γκολ κόντρα στο Σάο Τομέ και Πρίνσιπε.

Ο Γκανέζος μπακ παίζει ως δανεικός από την Τσέλσι στον Δικέφαλο και το εγχείρημα της απόκτησής του από την αγγλική ομάδα δεν είναι εύκολη υπόθεση. Παρ' όλα αυτά, οι Θεσσαλονικείς έχουν ως στόχο το να κρατήσουν τον Μπάμπα στην ομάδα και κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διοικούντες του Δικεφάλου έχουν ήδη κάνει τις πρώτες επαφές με τους Άγγλους, με την ελπίδα να βρεθεί η φόρμουλα ώστε να παραμείνει στην Τούμπα ο Μπάμπα. Άλλωστε, σε αγωνιστικό επίπεδο ο Πάμπλο Γκαρσία έχει μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από την προσφορά του και σίγουρα ο Γκανέζος είναι μια κλάση πάνω από τον -ταλαντούχο άλλα άγουρο ακόμα- Άντριαν Νίλσεν Περέιρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόφαση… ΣΟΚ Σαββίδη στον ΠΑΟΚ - "Μαχαίρι" στις μεταγραφές - Ζόρικες καταστάσεις στην Τούμπα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags