Facebook Pixel Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Μακέντα όπως Μπεργκ - Βλέπει ΠΑΟΚ και... αφηνιάζει! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-04-04 17:14:00

Μακέντα όπως Μπεργκ - Βλέπει ΠΑΟΚ και... αφηνιάζει! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μακέντα όπως Μπεργκ - Βλέπει ΠΑΟΚ και... αφηνιάζει! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ιταλός που έχει βρει… πελάτη τον Δικέφαλο, η στατιστική του απέναντι στους Θεσσαλονικείς και οι αναπόφευκτες συγκρίσεις με τον Σουηδό άσου

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ο Κίκο Μακέντα άνοιξε το σκορ για τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της Λεωφόρου με τον ΠΑΟΚ, εκμεταλλευόμενος άψογα τη φοβερή σέντρα του Τάσου Χατζηγιοβάνη από τα δεξιά. Ο Ιταλός επιθετικός με αυτό τον τρόπο συνέχισε μία παράδοση που τον θέλει... αφηνιάζει, όταν βρίσκει απέναντί του τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Συγκεκριμένα αυτά τα δύο χρόνια που βρίσκεται ο Μακέντα στην Ελλάδα, σε πρωτάθλημα και κύπελλο, μετράει έναντι του ΠΑΟΚ 4 γκολ και 1 ασίστ! Και όλα αυτά, μάλιστα, σε μόλις 9 παιχνίδια εναντίον τους.

Υπενθυμίζεται ότι ο τελευταίος φορ των «πράσινων», ο οποίος είχε ανάλογη... σχέση με τα δίχτυα του ΠΑΟΚ, ήταν ο Μάρκους Μπεργκ. Για την ακρίβεια, ο Σουηδός πρώην στράικερ του Παναθηναϊκού είχε σκοράρει 10(!) φορές κόντρα στον ΠΑΟΚ. Με τους Θεσσαλονικείς ν’ αποτελούν την ομάδα, εναντίον της οποίας ο Μπεργκ έχει πετύχει τα περισσότερα γκολ της καριέρας του!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags