Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Λούκας Βιγιαφάνιες: Απίστευτες ατάκες από Βιγιαφάνιες για το γκολ - φάουλ - "Είχα μελετήσει..."
| 2021-04-04 18:59:00

Απίστευτες ατάκες από Βιγιαφάνιες για το γκολ - φάουλ - "Είχα μελετήσει..."

Sportdog Team
Απίστευτες ατάκες από Βιγιαφάνιες για το γκολ - φάουλ - "Είχα μελετήσει..."

Ο Αργεντίνος εξτρεμ του Παναθηναϊκού έκανε δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ και αναφέρθηκε στο πανέμορφο τέρμα που πέτυχε

Παναθηναϊκός - Λούκας Βιγιαφάνιες: Σε πελάγη ευτυχίας βρισκόταν ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής των Πρασίνων, τόσο με την νίκη της ομάδας του, όσο και με το δικό του προσωπικό τέρμα. Μάλιστα ο έμπειρος εξτρέμ τόνισε ότι είχε μελετήσει τον τρόπο που κινείται στα φάουλ ο Πασχαλάκης και ήξερε πως να κάνει την εκτέλεση.

"Πάντα πριν τους αγώνες βλέπουμε βίντεο με τις αντίπαλες ομάδες και ήταν κάτι που είχαμε μελετήσει. Είχαμε δει ότι ακριβώς πριν τις εκτελέσεις φάουλ ο Πασχαλάκης κάνει ένα βήμα. Γι αυτό είπα στον Ιωαννίδη να βρεθεί μπροστά του για να εμποδίσει το οπτικό του πεδίο. Ήταν και θέμα τύχης. Πιστεύω ότι πιο πολύ ήταν ένα έξυπνο γκολ".

Για την αποτελεσματικότητα του Παναθηναϊκού: "Νομίζω ότι η ομάδα μας παίζει καλά. Κάνουμε καλή δουλειά και αμυντικά και επιθετικά. Η άμυνα μας είναι συμπαγής και αυτό ίσως να μας έλειπε στα προηγούμενα παιχνίδια. Αυτό ίσως να μας έλειπε κόντρα στον Αστέρα. Κοιτάμε τον επόμενο αγώνα όπου είναι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ελπίζω να έχουμε μία καλή εμφάνιση και ένα καλό αποτέλεσμα".

Για την επιθυμία να αγωνιστεί στην εθνική Ελλάδος: "Καταρχήν θα πω ότι θα είναι μεγάλη περηφάνια. Σε αυτή την περίπτωση θα αισθανθώ πολύ περήφανος και εγώ και οι συγγενείς μου, αλλά και ο παππούς μου που μπορεί να μην βρίσκεται εν ζωή, αλλά από εκεί προέρχονται οι ελληνικές ρίζες μου. Θέλω να πω στη γυναίκα μου ότι σε λίγο θα είμαι εκεί να γιορτάσουμε το Πάσχα", είπε ο Λούκας Βιγιαφάνιες μετά το Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ.



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags