Facebook Pixel Sportdog.gr | Σοκ για πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ - Πολύ σοβαρή ζημιά - Έξι μήνες εκτός! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-04-04 19:58:00

Σοκ για πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ - Πολύ σοβαρή ζημιά - Έξι μήνες εκτός! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Σοκ για πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ - Πολύ σοβαρή ζημιά - Έξι μήνες εκτός! (ΒΙΝΤΕΟ)

Επιβαιώθηκαν οι φόβοι για τον Έλληνα παίκτη, ο οποίος θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση μετά το ξεκίνημα της επόμενης σεζόν.
 

Ατρόμητος - ΠΑΟΚ: Πρόωρα ολοκληρώθηκε η αγωνιστική περίοδος για τον Χάρη Χαρίση. Ο άσος του Ατρομήτου και πρώην του ΠΑΟΚ, ο οποίος τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε στο 78ο λεπτό της χθεσινής αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Σμύρνης για τα πλέι άουτ, υποβλήθηκε σε εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Γι' αυτό το λόγο θα ξαπλώσει στο χειρουργικό τραπέζι την ερχόμενη Τετάρτη, ωστόσο η «κυανόλευκη» ΠΑΕ στέκεται έμπρακτα στο πλευρό του παίκτη, καθώς γνωστοποίησε την πρόθεσή της να επεκτείνει για δύο χρόνια τη συνεργασία της με τον παίκτη.

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος έχει ως εξής:

«Για περίπου 6 μήνες θα λείψει από την ενεργό δράση ο Χάρης Χαρίσης, ο οποίος τραυματίστηκε σε μια ανύποπτη φάση στο 78΄ της αναμέτρησης των PlayOut με αντίπαλο τον Απόλλων Σμύρνης.

Η μαγνητική που υποβλήθηκε χθες το βράδυ έδειξε ότι έχει υποστεί ρήξη προσθίου χιαστού και την ερχόμενη Τετάρτη θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Με την ενημέρωση για τη σοβαρότητα του τραυματισμού του η ομάδα έκανε γνωστή την πρόθεσή της στον Έλληνα χαφ για επέκταση της συνεργασίας με συμβόλαιο διετούς διάρκειας στεκόμενη δίπλα του σε μια δύσκολη στιγμή της καριέρας του.

Περαστικά Χάρη και γρήγορα πίσω στη δράση υγιής».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags