Facebook Pixel AEK - Γιώργος Αθανασιάδης: Το… μαύρο ρεκόρ του Αθανασιάδη – Ποτέ ξανά κάτι τέτοιο – Απίστευτα άτυχος (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-04-04 23:08:00

Το… μαύρο ρεκόρ του Αθανασιάδη – Ποτέ ξανά κάτι τέτοιο – Απίστευτα άτυχος (ΒΙΝΤΕΟ)

Το… μαύρο ρεκόρ του Αθανασιάδη – Ποτέ ξανά κάτι τέτοιο – Απίστευτα άτυχος (ΒΙΝΤΕΟ)

Πολύ δύσκολα θα ξεχάσει την πεντάρα από τον Ολυμπιακό ο γκολκίπερ της Ένωσης. Είναι άλλωστε η πιο δύσκολη βραδιά της καριέρας του

AEK - Γιώργος Αθανασιάδης: Αξέχαστο με την... κακή έννοια θα μείνει το ντέρμπι της Κυριακής, μεταξύ άλλων και στον Γιώργο Αθανασιάδη, τον βασικό κίπερ της Ένωσης! 

Μάλιστα, είναι ενδεικτικό το γεγονός ότι αυτό ήταν το χειρότερο ματς της καριέρας του, αν αναλογιστούμε το γεγονός ότι έφαγε γκολ 5 φορές! Ενδεικτικά, 5 γκολ δεν είχε φάει ούτε το διάστημα στο οποίο αγωνιζόταν στον Πανθρακικό! 

Εκεί είχε δεχθεί 4 φορές 4 γκολ, χάνοντας με 4-0 από Παναθηναϊκό, Πλατανιά, Αστέρα και Ολυμπιακό. Κοινώς έχει τύχει σε 2 αγώνες ενάντια στον Ολυμπιακό να φάει 5 και 4 γκολ αντίστοιχα, ενώ σε μια ακόμη περίπτωσει είχε δεχθεί τρια από την ομάδα του Πειραιά!

Πάντως ο ίδιος ήταν αρκετά άτυχος, μιας και τα 2 από τα 5 γκολ κόντραραν στους αμυντικούς του, ενώ το 0-3 ήταν... πάρε βάλε του Λόπες στον Ελ Αραμπί!

Τα περισσότερα γκολ που είχε δεχθεί φέτος ήταν 3 από την Ζόρια στην ήττα με 0-3 μέσα στο ΟΑΚΑ.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags