Facebook Pixel Τάσος Τσατάλης: Εικόνα παρωδίας
| 2021-04-04 23:13:00

Τσατάλης για 5άρα: Ο Χιμένεθ έχει φύγει, αλλά η ΑΕΚ δεν το έχει καταλάβει! Θα δεχόταν ακόμα και 9 γκολ

Sportdog Team
Τσατάλης για 5άρα: Ο Χιμένεθ έχει φύγει, αλλά η ΑΕΚ δεν το έχει καταλάβει! Θα δεχόταν ακόμα και 9 γκολ

Διαβάστε τι είπε ο ρεπόρτερ της Ένωσης μετά την ντροπιαστική ήττα από τον Ολυμπιακό.

Την ντροπιαστική ήττα της ΑΕΚ με 5-1 από τον Ολυμπιακό σχολίασε ο Τάσος Τσατάλης στον αέρα του ΣΠΟΡ FM.

Διαβάστε μεταξύ άλλων όσα είπε:

Δεν βλέπω κινητικότητα. Υπάρχε έλλειψη αντίδρασης. Ο Χιμένεθ έχει φύγει, αλλά η ΑΕΚ δεν το έχει καταλάβει. Η ΑΕΚ δεν αντιδρά στα προβλήματα που της προκύπτουν.

Θα συνεχίσει με έναν προπονητή που έχει φύγει, για τα λόγια που έχει πει και για τη διαχείριση που έχει κάνει. Για την ψυχολογία που έχει καλλιεργήσει ο ίδιος στον εαυτό του έχοντας τον τελευταίο καιρό την ομάδα απέναντι.

Η ΑΕΚ δεν μπορούσε να διαχειριστεί καλά την πρώτη κρίση, την εποχή που χτύπησε ο κορωνοϊός και άρχισαν τα προβλήματα με την ομάδα να χάνει την ισορροπία της με τον Καρέρα. Δεν έγινε διαχείριση. Απέτυχε η κατάσταση να πάει ως τα άκρα.

Φτάσαμε στο σημείο ο Χιμένεθ να έχει γίνει μέρος έως και πηγή του προβλήματος. Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα ο Χιμένεθ να μαζέψει την ομάδα και να κάνει κάτι διαφορετικό. Νομίζω, ότι η Ευρώπη σε μεγάλο βαθμό είναι χαμένη.

Δεν βλέπω την ΑΕΚ να υπερέχει σε κανένα σημείο από τις άλλες ομάδες. Το ζήτημα είναι να το πάει ως το τέλος σε απόσταση βολής.

Όλα αυτά που έγιναν μετά το τέλος και την παρέμβαση των οπαδών δεν νομίζω, ότι αφήνουν πολλά περιθώρια κατανόησης για το τι συμβαίνει.

Η συνέχεια θα είναι μία πολύ μεγάλη περιπέτεια. Πολύ μεγαλύτερη από τη στιγμή που η ΑΕΚ δεν αντιδράσει ακαριαία, τερματίζοντας τη συνεργασία της με τον Μανόλο Χιμένεθ.

Θα μπορούσε να δεχόταν 8 και 9 γκολ.Αυτό είναι αποτέλεσμα του προπονητή. Εικόνα παρωδίας.

Ο κόσμος δεν αντέχει άλλο και είναι απόλυτα κατανοητό. Αλλά αυτό το κάνει χειρότερο από τη στιγμή που δεν υπάρχει αντίδραση.

Η ΑΕΚ αυτήν τη στιγμή αν έχει ένα μόνο πράγμα να στηριχθεί, να πιστέψει, να πάρει ελπίδα και προοπτική για τη συνέχεια, είναι το πρόσωπο του Δημήτρη Μελισσανίδη. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο για την ΑΕΚ, με όσα λάθη μπορεί να του χρεώσει ο καθένας. 

Δεν νομίζω, ότι το μέγεθος του Δημήτρη Μελισσανίδη και η αγάπη και το πάθος που έχει για την ΑΕΚ μπορούν να του επιτρέψουν να παρακολουθεί αυτήν την κατάσταση που διαμορφώθηκε απόψε, χωρίς να πάρει πρωτοβουλία που θέλει και ο κόσμος. Δεν μπορούμε να περάσουμε στη Δευτέρα.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags