Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Ρουκέτες" για Γκαρσία: "Χειρότερος από Φερέιρα - Χωρίς αρχή και τέλος - Θα είναι πετυχημένος αν..."
| 2021-04-05 19:04:00

"Ρουκέτες" για Γκαρσία: "Χειρότερος από Φερέιρα - Χωρίς αρχή και τέλος - Θα είναι πετυχημένος αν..."

Sportdog Team
"Ρουκέτες" για Γκαρσία: "Χειρότερος από Φερέιρα - Χωρίς αρχή και τέλος - Θα είναι πετυχημένος αν..."

Ατάκες-φωτιά για τον Δικέφαλο και τις επιδόσεις του επί Γκαρσία μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα. Τι πάει στραβά, πώς μπορεί να το... γυρίσει ο Πάμπλο και γιατί είναι χειρότερος του Φερέιρα.

ΠΑΟΚ: Ο Βασίλης Βασιλάκος μίλησε στο Metropolis 95.5 για τον φετινό ΠΑΟΚ και την διαχείριση του Πάμπλο Γκαρσία.

«Ό,τι και να έχει φτιάξει μέχρι στιγμής ο Γκαρσία, που ακόμη δεν φαίνεται, ο κόσμος δεν έχει δημιουργήσει πρόβλημα, ενώ άλλες εποχές θα υπήρχε ήδη πρόβλημα. Μιλάμε, πλέον, για την επόμενη μέρα, αν και δεν έχει τελειώσει τίποτα, γιατί αν ο ΠΑΟΚ βγει 2ος και πάρει το Κύπελλο ο προπονητής θα πει είμαι πετυχημένος» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Σε σχέση με την εποχή του Φερέιρα πηγαίνει προς το χειρότερο. Έχουν αλλάξει πολλοί παίκτες, αλλά η ουσία είναι μηδέν. Μόνο στο ενθουσιασμό βλέπουμε διαφορά. Αν μπει γρήγορα το γκολ, όπως με την ΑΕΚ, καλώς, αλλιώς χάνουμε τα πάντα. Η εικόνα δείχνει ότι ο τωρινός ΠΑΟΚ είναι χειρότερος από του Φερέιρα. Δεν έχει αρχή και τέλος, δεν ξέρεις αυτό που θα παίξει και τι θα κάνει. Αν εξαιρέσεις τους μπακ και τους Ζίβκοβιτς και Τζόλη, οι υπόλοιποι δεν έχουν θέση.

Το ζήτημα είναι ένα. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει σχέση αν είναι προπονητής ο Γκαρσία, πρέπει να αλλάξουν οι βάσεις. Το έζησα και είδα πως μπορεί να δημιουργηθεί μία μεγάλη ομάδα. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να έχει την δική του γραμμή και να προσαρμόζονται όλοι οι ποδοσφαιριστές σε αυτή την γραμμή. Δεν μπορεί ο κάθε παίκτης να περνάει τα κουσούρια του. Το θέμα είναι τι θα κάνω εγώ σαν ομάδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags