Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: "Κανόνι" σε TOP ελληνική ομάδα - "Χουνέρι" Γκαρσία σε Έλληνα άσο - Αυτός αρέσει σε Μαρτίνς από Άρη
| 2021-04-05 18:54:00

"Κανόνι" σε TOP ελληνική ομάδα - "Χουνέρι" Γκαρσία σε Έλληνα άσο - Αυτός αρέσει σε Μαρτίνς από Άρη

Του Αδέσποτου
"Κανόνι" σε TOP ελληνική ομάδα - "Χουνέρι" Γκαρσία σε Έλληνα άσο - Αυτός αρέσει σε Μαρτίνς από Άρη

Τι έγινε με τον Τζόλη στη Λεωφόρο και ποια η... βόμβα που σκάει στη Superleague πολύ σύντομα; Διαβάστε επίσης για τα λάθη του Ουρουγουανού κόουτς στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, για τον μικρό που... εξαφάνισε, αλλά και για τον παίκτη που αρέσει στον Ολυμπιακό. Σούπερ παρασκήνια από την Κυριακάτικη εκπομπή του Sportdog.gr στον Alpha 9.89!

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Πολλές και σημαντικές ειδήσεις ακούστηκαν την Κυριακή στην εκπομπή του Sportdog.gr «Οι Αδέσποτοι» στον Alpha 9.89.

Μάλιστα, η αγαπημένη σας εκπομπή αλλάζει ώρα και μέρες, καθώς φοράει τα αθλητικά της παπούτσια και πλέον θα… βγαίνει στον αέρα του Alpha Radio Σάββατο και Κυριακή 18.00 – 20.00. Μη τη χάσετε!

Γιατί δεν ξεκίνησε ο Τζόλης και γιατί δεν παίζει ο Μιχαηλίδης στον ΠΑΟΚ; Ποιος ξένος άσος του Άρη αρέσει σε Μαρτίνς και η… δικαίωση Μπόλονι στον Παναθηναϊκό! Διαβάστε…

** Πάλι εκτός 18αδας ο Μιχαηλίδης; Τι συμβαίνει με τον Έλληνα άσο στον ΠΑΟΚ; Ο Πάμπλο Γκαρσία παρότι ήταν… δικό του παιδί στην Ακαδημία, από όταν ανέλαβε τον έκοψε, γιατί θεωρεί πως δεν κάνει σε δυάδα στόπερ, παρά μόνο σε τριάδα. Βλέποντας αυτά τα… χάλια όμως, είναι δυνατόν να μην επιμένει να βελτιώσει τον μικρό, που είναι περιουσιακό στοιχείο και τον Γενάρη είχε φέρει και πρόταση 3 εκατομμυρίων ευρώ. Γιατί δεν τον βάζει; Γκρινιάζει ο Βαρέλα ή είναι φίλος του ο Κρέσπο;

Θα μπορούσε πάντως να τον δοκιμάσει τον Μιχαηλίδη και σε άλλη θέση, γιατί έχει τη δυνατότητα να φτιάχνει παιχνίδι από πίσω. Ας τον έβαζε αμυντικό χαφ, αφού δεν έχει παίκτη σε αυτή τη θέση.  

** Στη Λεωφόρο σωστά ο Γκαρσία επέλεξε τριάδα στα χαφ, αν και δεν του βγήκε. Όσον αφορά την επιλογή του Τζόλη να μη ξεκινήσει βασικός, δεν ήταν παράλογο. Ο νεαρός άσος θα κάνει μία κοιλία στην απόδοσή του, τον είδαμε και με την Εθνική. Καλός είναι και ο Μουργκ πάντως.

Το μεγάλο πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι ότι δεν υπάρχει συνοχή στην ομάδα. Τρεις φάσεις ο αντίπαλος, τρία γκολ. Άλλο μεγάλο λάθος είναι η… λοταρία στον τερματοφύλακα. Δεν επιτρέπεται αυτό που κάνει ο Γκαρσία με τους Ζίφκοβιτς και Πασχαλάκη που μοιράζονται τα παιχνίδια.

** Μεγάλη δικαίωση του Μπόλονι με την επιλογή του Μολό ως δεξί μπακ. Ο Γάλλος πρέπει να είναι και από τους πιο γυμνασμένους παίκτες στην Ελλάδα. Ο Ρουμάνος μετά το ματς είχε και τετ α τετ με τον Ουάρντα. Ο κόουτς άλλωστε… τρελαίνεται με χαρισματικούς παίκτες που είναι… ιδιόρρυθμοι. Όπως ο Λαμκέλ Ζε που ήθελε τον Γενάρη και ο Ουάρντα. Γενικά στην καριέρα με κάτι «τρελούς», πάντα τα βρίσκει!

** Να δούμε τι θα γίνει με τον Άρη προσεχώς κι αν θα… σκάσει η ποινή που ακούγεται για απαγόρευση μεταγραφών για τα επόμενα δύο χρόνια. Θα τον αφήσει με το ίδιο ρόστερ, να δούμε τι θα γίνει. Και παίκτες που είναι δανεικοί, όπως ο Σίλβα, θα τους χάσεις. Για τον Σίλβα πάντως υπάρχει ενδιαφέρον. Ο Πέδρο Μαρτίς για παράδειγμα τον παρακολουθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ας κάνει καμιά γκέλα γιατί...- Λίγα 4 εκατ. για Μαρτίνς - Τι τόλμησε να πει ο Γκαρσία για Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags