Facebook Pixel Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: Σάλος με Ιμπραΐμοβιτς - "Σκότωσε λιοντάρι και πήρε το κεφάλι του για τρόπαιο"!
Ποδόσφαιρο
| 2021-04-05 23:18:00

Σάλος με Ιμπραΐμοβιτς - "Σκότωσε λιοντάρι και πήρε το κεφάλι του για τρόπαιο"!

Sportdog Team
Σάλος με Ιμπραΐμοβιτς - "Σκότωσε λιοντάρι και πήρε το κεφάλι του για τρόπαιο"!

Ο Σουηδός επιθετικός της Μίλαν τράβηξε και πάλι τα φώτα της δημοσιότητας, όμως αυτή τη φορά για... λάθος λόγο! Τι αναφέρει δημοσίευμα από την πατρίδα του και γιατί έχει βρεθεί στο στόχαστρο.

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει δημοσίευμα της εφημερίδας Expressen, σύμφωνα με το οποίο ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς κυνήγησε και σκότωσε ένα λιοντάρι στην Αφρική, ενώ στη συνέχεια πήρε το κεφάλι του για τρόπαιο.

Όπως αναφέρει το εν λόγω Μέσο από τη Σουηδία, ο επιθετικός της Μίλαν σκότωσε ένα λιοντάρι σε ταξίδι του στην Αφρική το 2011, ένα χρόνο αφότου είχε εξασφαλίσει κυνηγετική άδεια.

Το κουφάρι του ζώου, τονίζεται στο δημοσίευμα, κρατήθηκε για έναν χρόνο σε ασφαλές μέρος, προτού το δέρμα, το σαγόνι και το κεφάλι του σταλεί στον ποδοσφαριστή ως τρόπαιο.

Η "αδυναμία" του Ιμπραΐμοβιτς στα λιοντάρια είναι γνωστή, καθώς ο διάσημος ποδοσφαιριστής παροιμοιάζει συχνά τον εαυτό με το ζώο που θεωρείται ο "βασιλιάς της ζούγκλας".

Παρ' όλα αυτά, η φερόμενη κίνησή του να σκοτώσει ένα από αυτά έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις, αφού τα λιοντάρια της Αφρικής αποτελούν εκτεθειμένο είδος, ο πληθυσμός του οποίου έχει μειωθεί κατά 30 με 50 τοις εκατό τα τελευταία 20 χρόνια. Μάλιστα, υπολογίζεται πως κάθε χρόνο στην Αφρική σκοτώνονται 600 λιοντάρια από τουρίστες, που θέλουν να διακοσμήσουν τα σπίτια τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως η εφημερίδα επικοινώνησε με την πλευρά του Ιμπραΐμοβιτς για το ζήτημα, όμως δεν έλαβε απαντήσεις.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags