Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αυτό τον επιθετικό κοιτάει ο Παναθηναϊκός - Θα... ματώσει τα δίχτυα - Σούπερ κίνηση αν ολοκληρωθεί
| 2021-04-06 18:52:00

Αυτό τον επιθετικό κοιτάει ο Παναθηναϊκός - Θα... ματώσει τα δίχτυα - Σούπερ κίνηση αν ολοκληρωθεί

Sportdog Team
Αυτό τον επιθετικό κοιτάει ο Παναθηναϊκός - Θα... ματώσει τα δίχτυα - Σούπερ κίνηση αν ολοκληρωθεί

Ο Πιερ Ντρεοσί συνεχίζει να ψάχνει σε όλη την Ευρώπη ώστε να βρει τους παίκτες που χρειάζονται οι Πράσινοι ώστε να είναι ακόμα πιο δυνατοί την επόμενη αγωνιστική χρονιά. Ο Γάλλος με επαφές στην πατρίδα του, όσο και στο Βέλγιο σκανάρει τις περιπτώσεις που θα ανεβάσουν επίπεδο το "Τριφύλλι" με τον 27χρονο επιθετικό να είναι μια από αυτές.

Παναθηναϊκός - Γκιόργκι Κβιλιτάια: Στόχος των Πρασίνων δεν μπορεί να είναι άλλος από την πρόκριση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο μεταγραφικός σχεδιασμός έχει μείνει πίσω. Έτσι ο Πιερ Ντρεοσί συνεχίζει να αναλύσει τις επιλογές που έχει για να μπορέσει να βρει τον κατάλληλο παίκτη για την ομάδα, που θα την κάνει ακόμα πιο ανταγωνιστική τη νέα χρονιά. 

Σε αυτή την κατεύθυνση είναι και η επιλογή του Γεωργιανού τεχνικού που προτάθηκε στους Πράσινους. Ο 27χρονος επιθετικός, με ύψος 1,93 δεν υπολογίζεται από την ομάδα του, Γκένκ, ενώ ο δανεισμός του στην Ανόρθωση τελειώνει το καλοκαίρι, με την επέκτασή του να φαντάζει δύσκολή. Έτσι ήδη βρίσκεται στην αναζήτηση της νέας ομάδας του, με τους ανθρώπους του Γεωργιανού να έχουν μιλήσει με τον Ντρεοσί για την περίπτωσή του.

Ο Γκιόργκι Κβιλιτάι, που θέλει ο Παναθηναϊκός, έχει φέτος 15 γκολ και 2 ασίστ σε 27 συμμετοχές στην Κύπρο, ενώ το συμβόλαιό του με την Γκενκ τελειώνει το 2022.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags