Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Ψωνίζει" από Ελλάδα ο ΠΑΟ - Αυτή είναι η λίστα, TOP όνομα στην κορυφή - Στο... κόλπο ο Μπέος!
| 2021-04-06 19:06:00

"Ψωνίζει" από Ελλάδα ο ΠΑΟ - Αυτή είναι η λίστα, TOP όνομα στην κορυφή - Στο... κόλπο ο Μπέος!

"Ψωνίζει" από Ελλάδα ο ΠΑΟ - Αυτή είναι η λίστα, TOP όνομα στην κορυφή - Στο... κόλπο ο Μπέος!

Οι Πράσινοι ακολουθούν το παράδειγμα Βέλεθ και κυνηγούν παίκτες από το ελληνικό πρωτάθλημα. Ποιοι βρίσκονται στην πράσινη λίστα και γιατί υπάρχει μία περίπτωση που θα ενθουσιάσει τους οπαδούς. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sportdog.gr.

Παναθηναϊκός: Η μεταγραφή του Φραν Βέλεθ από τον Άρη, πέρσι, έδειξε έμπρακτα, ότι στον Παναθηναϊκό μελετούν την ελληνική αγορά για πιθανά «λαβράκια». Σκανάρουν τα εγχώρια πρωταθλήματα και αν βρεθεί κάτι καλό, είναι έτοιμοι να κάνουν την κίνησή τους. Αυτό για παράδειγμα δεν έγινε μόνο στην περίπτωση του Ισπανού στόπερ, αλλά και σε εκείνη του Φώτη Ιωαννίδη επίσης.

Σε αυτό το πλαίσιο οι «πράσινοι» έχουν βάλει ήδη στο στόχαστρο τον Γιώργο Νίκα του Λεβαδειακού, για τον οποίο όπως σας έχει ενημερώσει το Sportdog, το «τριφύλλι» διατηρεί πάντα το προβάδισμα. Τόσο επειδή ο ίδιος ο αθλητής θέλει Παναθηναϊκό, όσο και γιατί οι στενές σχέσεις Αλαφούζου-Κομπότη ευνοούν μία πιθανή συμφωνία.

Από την αγορά της Ελλάδας υπάρχουν κι άλλες... ευκαιρίες. Έχουμε αναφερθεί επανειλημμένως στην περίπτωση του Σωτήρη Νίνη, που έχει προταθεί εδώ και καιρό στον Παναθηναϊκό και αδιάφορος δεν περνά. Άλλοι ποδοσφαιριστές που έχουν εξίσου κινήσει το ενδιαφέρον, είτε έχουν προταθεί, είναι μεταξύ άλλων οι Μήτογλου (Βόλος), Μπετινέλι (Απόλλων Σμύρνης), Μαυρίας (Ομόνοια).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η κίνηση Γιαννακόπουλου που… άναψε φωτιές - Εξέλιξη που φέρνει τα πάνω-κάτω στον ΠΑΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags