Facebook Pixel Φεντερίκο Μακέντα - Παναθηναϊκός: Φοβερή ατάκα Μακέντα - Αυτή την κίνηση θεωρεί το μεγαλύτερο λάθος της καριέρας του
| 2021-04-06 21:59:00

Φοβερή ατάκα Μακέντα - Αυτή την κίνηση θεωρεί το μεγαλύτερο λάθος της καριέρας του

Sportdog Team
Φοβερή ατάκα Μακέντα - Αυτή την κίνηση θεωρεί το μεγαλύτερο λάθος της καριέρας του

Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού έδωσε συνέντευξη σε εφημερίδα της πατρίδας του και αναφέρθηκε στο μεγαλύτερο λάθος που έκανε στην καριέρα του. Μάλιστα ο έμπειρος σκόρερ τόνισε ότι αν είχε πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη κίνηση θα μπορούσε να έχει αλλάξει τα δεδομένα στο που θα αγωνιζόταν στο μέλλον 

Φεντερίκο Μακέντα - Παναθηναϊκός: Για την λάθος απόφαση της καριέρας του αναφέρθηκε ο Ιταλός επιθετικός σε συνέντευξη σε μέσο της πατρίδας του. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι όταν ανήκε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η κίνησή του να αγωνιστεί στην Σαμπντόρια σαν δανεικός ήταν αυτή που δεν είχε το αποτέλεσμα που περίμενε, μιας και οι προσδοκίες με τις οποίες μετακόμισε στην Ιταλία καθώς και το βάρος που του χρέωσε η νέα του ομάδα, ήταν αυτά που τον κατέστρεψαν. Μάλιστα η απόφαση αυτή πάρθηκε μια χρονιά μετά την καλή σεζόν του με τους "μπέμπηδες", ενώ δεν άκουσε την συμβουλή του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και επέλεξε να μετακομίσει στην πατρίδα του.

 

"Η χρονιά μου προερχόταν από ένα καλό εξάμηνο με την Γιουνάιτεντ και ο Φέργκιουσον μου είπε να μην πάω στην Ιταλία. Με συμβούλευσε να φύγω δανεικός σε κάποια ομάδα της Αγγλίας, προκειμένου να μπορεί να με ελέγχει. Εγώ αυτό που σκέφτηκα ήταν πως : «Θα πάω εκεί, θα τα διαλύσω όλα και θα επιστρέψω πίσω.

Επέλεξα να γυρίσω πίσω στην χώρα μου, υπογράφοντας με την Σαμπντόρια. Αρνήθηκα κάθε άλλον προορισμό. Μόνο που ο Πατσίνι είχε πουληθεί και οι προσδοκίες του κόσμου σε ποιόν έπεσαν; Σε εμένα. Ένα παιδί που είχε έρθει από την Γιουνάιτεντ, αλλά δεν γνώριζε από ευθύνες. Δεν έχω δει ποτέ 19χρονο να σώζει μια εταιρεία. Η επιλογή της ομάδας ήταν λάθος και ο Σερ Άλεξ είχε δίκιο. Μου άσκησαν πίεση και εγώ την αύξησα. Με χρέωσαν με προσδοκίες και με την σειρά μου τις έκανα πιο υψηλές. Με κοίταγαν και περίμεναν δύο γκολ ανά παιχνίδι, την στιγμή που εγώ ήθελα τρία. Αυτό που με έκανε δυνατό εξωτερικά, με κατέστρεφε εκ των έσω", δήλωσε ο επιθετικός της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Φεντερίκο Μακέντα.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags