Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ρεπορτάζ-φωτιά - Ο Παναθηναϊκός... κλέβει παίκτη από Ολυμπιακό και ΑΕΚ; - "Φούντωσαν" οι φήμες!
| 2021-04-06 20:50:00

Ρεπορτάζ-φωτιά - Ο Παναθηναϊκός... κλέβει παίκτη από Ολυμπιακό και ΑΕΚ; - "Φούντωσαν" οι φήμες!

Sportdog Team
Ρεπορτάζ-φωτιά - Ο Παναθηναϊκός... κλέβει παίκτη από Ολυμπιακό και ΑΕΚ; - "Φούντωσαν" οι φήμες!

Δημοσιεύματα κάνουν λόγο για τριπλή μάχη ελληνικών ομάδων για διεθνή αμυντικό. Για ποιον πρόκειται, τι θα διαλέξει το καλοκαίρι και γιατί ο Παναθηναϊκός φέρεται να διατηρεί το προβάδισμα!

Παναθηναϊκός: Προβάδισμα στον Παναθηναϊκό, σε σχέση με Ολυμπιακό και ΑΕΚ, για να αποσπάσει την υπογραφή του Ματζίντ Χοσεϊνί δίνουν δημοσιεύματα από την Ιταλία.

Σύμφωνα με το "IRNA", οι τρεις ομάδες ανταγωνίζονται για τον Ιρανό στόπερ, ο οποίος αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την τουρκική Τράμπζονσπορ.

Όπως αναφέρει το εν λόγω ρεπορτάζ, οι Πράσινοι είναι αυτοί που έχουν κάνει τις πρώτες επαφές με τον μάνατζερ του παίκτη και αυτή τη στιγμή έχουν προβάδισμα για την απόκτησή του. Οι Ιταλοί ασχολούνται με την υπόθεση του Χοσεϊνί λόγω του ενδιαφέροντος της Σαμπντόρια για τον διεθνή κεντρικό αμυντικό.

Αναλυτικά οι Ιταλοί αναφέρουν: «Από το Ιράν: Ελληνικές σειρήνες για τον Χοσεϊνί. Ο Παναθηναϊκός είιναι μπροστά. Νέες φωνές μεταφοράς προέκυψαν για τον Ματζίντ Χοσεϊνί. Ο αμυντικός της Τραμπζονσπόρ που προσεγγίστηκε στο παρελθόν από τη Σαμπντόρια στις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους καθώς και πιο πρόσφατα, είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον ορισμένων ελληνικών συλλόγων. 

Όπως ανέφερε το «IRNA», το ειδησεογραφικό πρακτορείο του Ιράν της πατρίδας του, η ΑΕΚ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ανταγωνίζονται τον ποδοσφαιριστή. Ο Παναθηναϊκός είναι πρώτος που ξεκίνησε επαφές με την Χοσεϊνί μετά τη λήξη της συνεργασίας του με την εταιρία μάνατζερ Trebisonda». 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags