Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Γιουνούς Σανκαρέ: Μπαίνει κι άλλος στις προπονήσεις για ΠΑΟ - Τρέμουν ήδη στον Ολυμπιακό
| 2021-04-06 23:05:00

Μπαίνει κι άλλος στις προπονήσεις για ΠΑΟ - Τρέμουν ήδη στον Ολυμπιακό

Sportdog Team
Μπαίνει κι άλλος στις προπονήσεις για ΠΑΟ - Τρέμουν ήδη στον Ολυμπιακό

Φαίνεται ότι στον Παναθηναϊκό δεν θα υπάρχει μόνο μια επιστροφή από τραυματισμό στον αγώνα με τους "ερυθρόλευκους". Όλα δείχνουν ότι μέχρι την Πέμπτη (8/4) ακόμα ένας ποδοσφαιριστής θα ενσωματωθεί με σκοπό οι Πράσινοι να είναι ακόμα πιο δυνατοί στο clasico.

Παναθηναϊκός - Γιουνούς Σανκαρέ: Μετά την συμμετοχή του Φραν Βέλεθ στην προπόνηση της Τρίτης (6/4), ακόμα μια χαρούμενη είδηση έρχεται για τους φίλους των Πρασίνων. Συγκεκριμένα ο Αφρικανός μέσος, είναι ένα βήμα πριν την επιστροφή του στο πλήρες πρόγραμμα της ομάδας και αναμένεται από την Πέμπτη (8/4) να είναι στην διάθεση του Λάζλο Μπόλονι.

Ο Σενγαλέζος ξεπέρσε πλήρως το θέμα με το γόνατο, μετά την αρθροσκόπηση που υποβλήθηκε και είναι πιθανό να προπονηθεί ακόμα και την Τετάρτη με τους συμπαίκτες του.

Αυτή η εξέλιξη δίνει ελπίδες στον Γιουνούς Σανκαρέ να είναι ακόμα και στην αποστολή που θα έχει ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά ακόμα και εκεί να μην είναι, λόγω της αποχής που έχει, θα βρίσκεται στην αναμέτρηση με τον Άρη.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags