Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Ντου" Ολυμπιακού για κορυφαίο μπαλαδόρο με μεγάλη καριέρα - Μάχη με ομαδάρες για να τον πάρει!
| 2021-04-06 22:28:00

"Ντου" Ολυμπιακού για κορυφαίο μπαλαδόρο με μεγάλη καριέρα - Μάχη με ομαδάρες για να τον πάρει!

Sportdog Team
"Ντου" Ολυμπιακού για κορυφαίο μπαλαδόρο με μεγάλη καριέρα - Μάχη με ομαδάρες για να τον πάρει!

Σπουδαίο όνομα βρίσκεται στα... ερυθρόλευκα ραντάρ, όμως η ζήτηση για τον παίκτη είναι έντονη. Στο παιχνίδι εμπλέκονται μεγάλες ομάδες από το εξωτερικό, που ανταγωνίζονται τους Πειραιώτες. Μπορούν την υπέρβαση;

Ολυμπιακός: Η περίπτωση του Γιουνές Μπελχαντά εξακολουθεί να "παίζει" για τους Πειραιώτες, που φέρονται να παρακολουθούν στενά τον Μαροκινό μέσο.

Σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα, οι Πειραιώτες διεκδικούν την υπογραφή του 31χρονου παίκτη, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Γαλατασαράι τον προηγούμενο μήνα.

Όπως αναφέρουν, ενδιαφέρον για τον Μπελαχντά έχουν δείξει επίσης τρεις ισπανικές ομάδες και συγκεκριμένα οι Σεβίλλη, Μπέτις και Βαλένθια, με τον ίδιο τον παίκτη πάντως να μην έχει μπει σε οποιαδήποτε συζήτηση μαζί τους.

Σε κάθε περίπτωση, η αξία του Μαροκινού μπαλαδόρου είναι δεδομένη, ενώ ο Ολυμπιακός τον είχε στα υπ' όψιν του και παλαιότερα, δίχως να καταφέρει να τον αποκτήσει. Είναι σαφές πως με το εξαιρετικό όνομα που έχει "χτίσει" στις ευρωπαϊκές αγορές, αποτελεί μια πολύ δύσκολη περίπτωση για τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags