Facebook Pixel Champions League: "Βασίλισσα" η Ρεάλ βύθισε το... ναυάγιο Λίβερπουλ - "Ατσάλινη" η Σίτυ πήρε προβάδισμα (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-04-07 00:08:00

"Βασίλισσα" η Ρεάλ βύθισε το... ναυάγιο Λίβερπουλ - "Ατσάλινη" η Σίτυ πήρε προβάδισμα (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Βασίλισσα" η Ρεάλ βύθισε το... ναυάγιο Λίβερπουλ - "Ατσάλινη" η Σίτυ πήρε προβάδισμα (ΒΙΝΤΕΟ)

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League έκαναν Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι για την πρόκρισή τους στα ημιτελικά του Champions League. Κι αν η Ντόρτμουντ αποδείχθηκε σκληρό... καρύδι για τα δόντια των "Πολιτών", μόνο τέτοιο δεν ήταν η Λίβερπουλ που θα πρέπει να θεωρεί τον εαυτό της τυχερό με το τελικό αποτέλεσμα στο "Αλφρέντο Ντι Στέφανο"

Champions League: Αν έχεις Βινίσιους… διάβαινε θα μπορούσε να είναι ο τίτλος του συγκεκριμένου αγώνα. Ο Βραζιλιάνος έδωσε το… καύσιμο που χρειαζόταν η "Βασίλισσα" και τη βοήθησε πάρα πολύ στο να φτάσουν στην νίκη, με σκορ ασφαλείας. Από την άλλη οι Κόκκινοι, σε ακόμα ένα τραγικό βράδυ την φετινή χρονιά, κατάφεραν και πήραν, ίσως, περισσότερα από όσα δικαιούνταν στην αναμέτρηση του "Αλφρέντο Ντι Στέφανο", μιας και το γκολ του Σαλάχ ίσως αποδειχθεί… χρυσό στον επαναληπτικό του Άνφιλντ. 

Στην άλλη αναμέτρηση η Σίτι ήταν η... τυχερή της βραδιάς μιας και το γκολ του Φόντεν στο 90' της έδωσε το... ελαφρύ πλεονέκτημα για τη ρεβάνς της Βεστφαλίας. Από την άλλη η Ντόρτμουντ στάθηκε κάτι παραπάνω από καλά στο "Etihad" αποδεικνύοντας ότι μόνο τυχαία δεν βρίσκεται στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Δείτε τα highlights από τους δύο πρώτους προημιτελικούς του Champions League:



Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags