Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Χαμόγελα για Μπόλονι - Αυτός επιστρέφει και προλαβαίνει Ολυμπιακό - Ποιοι χάνουν το ντέρμπι
| 2021-04-07 10:21:00

Χαμόγελα για Μπόλονι - Αυτός επιστρέφει και προλαβαίνει Ολυμπιακό - Ποιοι χάνουν το ντέρμπι

Sportdog Team
Χαμόγελα για Μπόλονι - Αυτός επιστρέφει και προλαβαίνει Ολυμπιακό - Ποιοι χάνουν το ντέρμπι

Σημαντική επιστροφή στο Τριφύλλι εν όψει του μεγάλου ματς της τρίτης αγωνιστικής των πλέι οφ της Superleague κόντρα στον "αιώνιο" αντίπαλο.

Παναθηναϊκός: Ευχάριστα είναι τα νέα που έρχονται για τον Λάζλο Μπόλονι εν όψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, καθώς ο Φραν Βέλεθ αναμένεται να προλάβει να δώσει το "παρών" στο μεγάλο ματς.

Ο Ισπανός αμυντικός έβγαλε χθες μεγάλο μέρος της προπόνησης και από σήμερα αναμένεται να ανεβάσει ρυθμούς, για να είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με τους Πειραιώτες.

Εκτός από το εν λόγω ματς αναμένεται να είναι ο Γιουνούς Σανκαρέ, που επέστρεψε από την Γαλλία, όπου είχε μεταβεί για να τον εξετάσει δικός του γιατρός, έχοντας πάντως ελάχιστες πιθανότητες να συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Από εκεί και πέρα, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Γιασίν Αγιούμπ, ο οποίος και χθες ακολούθησε θεραπεία και φαίνεται πως δύσκολα θα προλάβει το ντέρμπι στο Φάληρο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags