Facebook Pixel Ολυμπιακός – Μαντί Καμαρά: Δεν συνεργάζεται, πια, με τον Ισά
| 2021-04-07 11:30:00

Αποκήρυξε Ισά με… ευλογίες Μαρινάκη ο Καμαρά - Τεράστια πώληση με Ραϊόλα - Τι γίνεται με Μπα-Σισέ

Οι Μιχείες
Αποκήρυξε Ισά με… ευλογίες Μαρινάκη ο Καμαρά - Τεράστια πώληση με Ραϊόλα - Τι γίνεται με Μπα-Σισέ

Χοντρό παρασκήνιο... εκατομμυρίων με τον άσο του Ολυμπιακού και τη μεγάλη μεταγραφή που θέλουν να κάνουν το καλοκαίρι. Τα νούμερα που "ζαλίζουν" και πώς ο ατζέντης-δημιούργημα των Μαρινάκη/Βρέντζου έχασε την πρωτοκαθεδρία στο Λιμάνι και ουσιαστικά "αδειάστηκε". Η κίνηση του Ισά να βρει ασπίδα και συμπαίκτη τον Παστορέλο και... απάντηση στον Ραϊόλα. Τι θα ακολουθήσει με τους ομόσταβλούς Μπα και Σισέ. Μόνο στο Sportdog!

 

Ολυμπιακός – Μαντί Καμαρά: Ήταν απλά θέμα χρόνου... Και όταν έφτασε το πλήρωμα του χρόνου, δηλαδή το ενδεδειγμένο τάιμινγκ (και όχι...τυχαία), ο πρωταγωνιστής ξεκαθάρισε τα πράγματα και ουσιαστικά επιβεβαίωσε κάτι που αποτελούσε τον τελευταίο καιρό κοινό μυστικό στις διάφορες πιάτσες (ατζέντηδων/δημοσιογραφική/ποδοσφαιρική). Δηλαδή πως ο Μαντί Καμαρά τα έσπασε με τον Πιέρ Ισά! Και ως... follow up θα συμπληρώσω πως αυτό συμβαίνει με τις...ΕΥΛΟΓΙΕΣ του Ολυμπιακού!!

"Επίσημη δήλωση:  σε αντίθεση με τις πληροφορίες που βγαίνουν από κάποιους, ούτε ο Πιερ Ισά, ούτε ο δικηγόρος του Λορέντ Μενεστριέ είναι ατζέντης μου και νομικός μου εκπρόσωπος αντίστοιχα», πόσταρε χθες βράδυ ο 24χρονος Αφρικανός μέσος των "ερυθρόλευκων". Κανονικό...casus belli!!

«Η Playeleven Sports Management και ο κύριος Πιέρ Ισά θα ήθελαν να ενημερώσουν όλες τις πλευρές πως ο Μοχάμεντ Μαντί Καμαρά τώρα και μέχρι το τέλος του υπογεγραμμένου συμβολαίου του μαζί μας και με τον κύριο Λοράν Μενεστριέ, εκπροσωπείται νομίμως από την εταιρεία μας, με όλους τους όρους και τις υποχρεώσεις που απορρέουν από την υπογεγραμμένη συμφωνία μας και με βάση τους κανόνες της FIFA. Εάν χρειαστεί τα αρμόδια νομικά όργανα της FIFA θα κληθούν να επιλύσουν κάθε σχετικά θέματα» ήταν η απάντηση του ατζέντη και πρώην τεχνικού διευθυντή του Ολυμπιακού. Κοινώς και παρά την ψύχραιμη/αυστηρά επαγγελματική παραπάνω γραφή, ο Ισά...σήκωσε το γάντι που του πέταξε ο Καμαρά!!

Μάλιστα ο Ισά δεν άφησε να περάσει ώρα από την δική του απάντηση - μήνυμα, όχι μόνο στον Καμαρά αλλά και  προς (τις άλλες)..."όλες τις πλευρές", όπως χαρακτηριστικά αναφέρει/επισημαίνει στην ανακοίνωσή της η  "Playeleven". Χωρίς βέβαια να τις κατονομάζει... 

Ποιες "πλευρές", ποιούς φωτογραφίζει; Τον Ολυμπιακό, τον Ραϊόλα και όποιον άλλον Ευρωπαίο μεγαλοατζέντη έχει πάρει mandate από την "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ για καλοκαιρινή υπερήφανη - πώληση ρεκόρ του άσου του, η χρηματιστηριακή αξία του οποίου ανέρχεται πλέον στα 15 εκατ. ευρώ αλλά κοστολογείται στα plus 25!!!

Τι ακουγόταν το τελευταίο δίμηνο στην πιάτσα; Πως ο Πιερ Ισα έχει χάσει την... πρωτοκαθεδρία στον Ολυμπιακό, ανάμεσα στους ατζέντηδες, ξένους και εγχώριους. Για την ακρίβεια πως οι σχέσεις του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη είχαν περάσει στη φάση της ψυχρασίας.

Η αλήθεια είναι πως ο Ισα μανατζερικά, ο ίδιος αλλά και ως Γραφείο, σε πολύ μεγάλο βαθμό οφείλουν την υπόστασή τους στον Ολυμπιακό. Οι Μαρινάκης και Βρέντζος ήταν εκείνοι που τον... έφτιαξαν και τον απογείωσαν. Φτάνοντας η "Playeleven" να έχει σήμερα στο...ρόστερ της 8 παίκτες ιδιοκτησίας Ολυμπιακού ( Μαντί Καμαρά/Μπα/Σισέ/Βαλμπουενά/Ανδρούτσο/Γιάννη Μασούρα/Άμπντουλαγιέ Κειτα/Φοντέ Καμαρά), 2 παίκτες ιδιοκτησίας Φόρεστ (Σάμπα Σοου/Φουάντ Μπακίρου) και έναν πρώην "ερυθρόλευκο"(Ρομαό)! Για να μην ξεχάσω τον Νικολάου που πήγε στην Έμπολι...

Η ηγεσία του Ολυμπιακού εμπιστευόταν τον Πιέρ Ισα κι αυτός είχε το "μονοπώλιο" με τα...γαλλικά προϊόντα, την στήριξη του Φρανσουά Μοντεστό, ενίοτε και την ''ασπίδα" Καρεμπέ. Κάποια στιγμή ο Ισά έβαλε και τον Ανιγκό στο "ερυθρόλευκο κανάλι", με τα λαχεία τύπου Καμαρά, Σισέ, Μπα να αποτελούν την καλύτερη "υποθήκη" του. 

Ο  Ισα θα έπρεπε, λοιπόν, να ξέρει ή να μην το αγνοεί/ προσπερνάει, πως ο Ολυμπιακός είναι ένα κλάμπ που δουλεύει με τους δικούς του κανόνες και πλέον τα πιο ακριβά  περιουσιακά του στοιχεία/ποδοσφαιριστές (π.χ. τώρα ο Καμαρά, το περασμένο καλοκαίρι ο Τσιμίκας), θέλει να τα διαχειρίζεται 100% αυτός στην διαδικασία πώλησης τους. 

Ο Μαρινάκης με τους στενούς συνεργάτες του σε Πειραιά και Αγγλία, γνωρίζουν πολύ καλά πως αν θέλουν να σπάσουν το ρεκόρ πώλησης ποδοσφαιριστή για την Ελλάδα, θα πρέπει  να βάλουν στο...κόλπο για Καμαρά μερικούς από τους κορυφαίους ατζέντηδες της Ευρώπης, που ξέρουν να απογειώνουν υπεραξίες και να φτάνουν σε χρυσά "deals"! Και ο Ισά δεν είναι... Ραϊόλα, Μέντες, Μπαρνέτ/Μανάσε κλπ.

Λένε πως μεταξύ ανδρών και συνεργατών, οι σχέσεις συνήθως χαλάνε για... λεφτά ή για γυναίκες. Στην προκειμένη περίπτωση, Ολυμπιακού - Ισά, προφανώς αν ισχύει κάτι, θα είναι το...πρώτο. Γιατί άλλο είναι ως ατζέντης του παίκτη να περιορίζεσαι στο ποσοστό/προμήθεια που βάσει του συμβολαίου θα εισπράξεις από τις αποδοχές στην νέα του ομάδα(και σίγουρα δεν θα ήταν λίγα)  κι άλλο να μοιράζεσαι χρήμα από την συνολική πίτα της συμφωνίας πώλησης. Και όπως χαρακτηριστικά μου μετέφερε χθες βράδυ συνάδελφος του Ισά, η... "απληστία" είναι αυτή που του "κοστίζει" στην περίπτωση Καμαρά!!

Στο δια ταύτα: θεωρώ πως η δημόσια "αποκήρυξη" του Ισά ως ατζέντη του, από τον ίδιο τον Μαντί Καμαρά, έχει γίνει με τις...πλάτες του Ολυμπιακού. Όπως και το φλέρτ του άσου με τον Μίνο Ραϊόλα (παρεμπιπτόντως ατζέντης του Κώστα Μανωλά στην Ιταλία), είχε την "ερυθρόλευκη" αποδοχή.

Επίσης, δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα δυο πρόσφατα περιστατικά: ο Μαρινάκης μίλησε/συμφώνησε/ανανέωσε τον Βαλμπουενά, χωρίς να ... μπλέξει σε όλο αυτό τον ατζέντη του ,δηλαδή τον Πιέρ Ισα! Και ο τελευταίος στις 29 Μαρτίου ανακοίνωνε πως έφτασε σε συμφωνία με την P&P Sport Management, την εταιρία της οικογένειας Παστορέλο με έδρα το Μόντε Κάρλο, που διαχρονικά θεωρείται από τα κορυφαία μανατζερικά Γραφεία στην Ευρώπη (με πελάτες μεταξύ άλλων Λουκάκου, Αντονιο Κόντε, Κεϊτά Μπαλντέ, Μέρετ. 

Προφανώς και οι Ισά/Proeleven ,μετά το "άδειασμα" από Μάρινακη έψαξαν για ένα πολύ δυνατό - συμπαίκτη στην "γεωγραφία" των τοπ ατζέντηδων. Άλλωστε δεν είναι μόνο ο Καμαρά αλλά και οι Μπα, Σισέ. Και σε άπαντες ο Ολυμπιακός πολύ εύστοχα και στο ιδανικό ταιμινγκ  ανανέωσε/αναπροσάρμοσε/επέκτεινε τα συμβόλαιά τους μέχρι το 2024...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Kλέβει" παιχταρά από Ολυμπιακό μεγάλη ελληνική ομάδα! Θα "τρελαθεί" ο Μαρινάκης - Αυτός είναι

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags