Facebook Pixel ΠΑΟΚ - ΑΕΚ - Αντώνης Πετρόπουλος: Τρομερές ατάκες Πετρόπουλου για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ - Διάλεξε Πασχαλάκη - Σφιντέρσκι ή Κρμέντσικ;
Ποδόσφαιρο
| 2021-04-07 15:28:00

Τρομερές ατάκες Πετρόπουλου για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ - Διάλεξε Πασχαλάκη - Σφιντέρσκι ή Κρμέντσικ;

Sportdog Team
Τρομερές ατάκες Πετρόπουλου για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ - Διάλεξε Πασχαλάκη - Σφιντέρσκι ή Κρμέντσικ;

Για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ μίλησε ο Έλληνας επιθετικός, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα διλήμματα Πασχαλάκης-Ζίβκοβιτς και Σφιντέρσκι-Κρμέντσικ.

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ - Αντώνης Πετρόπουλος: Για την αγωνιστική κατάσταση των δύο Δικεφάλων, το δίλημμα Πασχαλάκη - Ζίβκοβιτς και την επιλογή στην επίθεση του ΠΑΟΚ, μίλησε ο έμπειρος επιθετικός, Αντώνης Πετρόπουλος, στο Metropolis 95.5.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: «Δεν είναι σε καλή κατάσταση. Είναι ένα ντέρμπι, δύο μεγάλες ομάδες. Η ΑΕΚ μετά τη βαριά ήττα πρέπει να αντιδράσει, όπως και ο ΠΑΟΚ. Θα είναι ένα παιχνίδι ανοιχτό και θα δούμε 2-3 γκολ. Και οι δύο χρειάζονται τη νίκη για ψυχολογικούς κυρίως λόγους».

Για Πασχαλάκη - Ζίβκοβιτς: «Οι τερματοφύλακες είναι το σημαντικότερο πόστο και πρέπει να εμπνέουν εμπιστοσύνη. Είναι καλοί τερματοφύλακες αλλά θεωρώ ότι στα ντέρμπι πιο καλός ο Πασχαλάκης, ξέρει και τη νοοτροπία. Ο προπονητής μπορεί να είναι μπερδεμένος, να έχει τους λόγους του αλλά πρέπει κάποια στιγμή να κατασταλάξει για να χτίσει την ψυχολογία της ομάδας».

Για Κρμέντσικ - Σφιντέρσκι: «Σφιντέρσκι θα έλεγα. Μου αρέσει πιο πολύ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags